Haar geblondeerd? Zo match je je make-up

Wanneer je plannen hebt om je haar te blonderen, hou er dan rekening mee dat je everyday make-up misschien niet zo mooi meer matcht bij je nieuwe haarkleur. Gelukkig hebben wij dé tips voor je.

Blondines hebben meer kleur in hun make-up nodig om hun sterke punten naar voren te laten komen. Wanneer je dit niet doet zie je er al snel bleek en flets uit.

Mooie lente make-up voor blondines

Kies voor je lippen een uitgesproken kleur die de tint van je gezicht ophaalt, bijvoorbeeld de Dior Addict fluid lipstick nr 872. Gebruik voor je wangen een perzikkleurige blush met daaroverheen een bronzer met een goudtintje erin. De blush van Bobbi Brown in de kleur Pink Coral gecombineerd met de bronspoeder van Collistar in de kleur Cognac is een aanrader. Deze tinten zorgen voor een warme uitstraling van de huid.

Vervang je zwarte mascara en eyeliner door donkerbruine exemplaren. Bijvoorbeeld deze Baby Doll van Yves Saint Laurent. Dit steekt wat minder hard af tegen je lichte haren. En tenzij je bewust een contrast wil creëren zoals Kim Kardashian vul je je wenkbrauwen op met een tint die maximaal twee tinten donkerder is dan je haarkleur.

Reageer op artikel:
Haar geblondeerd? Zo match je je make-up
Sluiten