De exacte make-up producten die celebrities op de rode loper dragen

Celebrities zien er altijd jaloersmakend mooi uit op de rode loper. Ze dragen daar de meest prachtige make-up looks. Wil je weten wat ze precies dragen? Zoek dan niet verder:

Naomi Watts

Tijdens de Golden Globes droeg Naomi Watts een prachtige, felrode lipstick. Je kunt de exacte kleur krijgen van L’Oréal Paris. De Infallible lipstick in de kleur ‘Red’ is iets voor jou als je Naomi’s make-up erg mooi vindt.

Lupita Nyong’o

Lupita is nooit bang om met kleur te spelen wanneer ze naar een rode loper evenement gaat. Haar oogleden waren voorzien van paarse kleuren die perfect bij haar jurk pasten. Met het Lancôme Bright Lights Shadow palette in de kleur ‘Jacaranda Bloom’ zie jij er net zo uit als Lupita.

Emma Stone

Emma droeg een winged eyeliner voor de Golden Globes. Deze kun je met een vloeibare eyeliner of een oogpotlood aanbrengen. Voor deze look van Emma is het oogpotlood van Chanel in de kleur ‘Black Shimmer’ gebruikt.

Jessica Chastain

Jessica’s bruine oogmake-up haalde haar mossige, bruine ogen mooi naar voren. Haar visagist gebruikte het prachtige palette van Yves Saint Laurent in de kleur ‘Afrique’ voor deze make-up look.

Felicity Jones

Felicity Jones liet op de rode loper zien dat ze helemaal klaar is voor de lente. Ze draagt een zachte koraalkleurige lipstick van Dior, welke de naam ‘Plisse Soleil’ draagt.

Reageer op artikel:
De exacte make-up producten die celebrities op de rode loper dragen
Sluiten