Zara Bircan
Zara Bircan Beauty en Style 18 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

De 12 make-up trends die je in 2020 een kans wil geven

Dit jaar hebben we kunnen genieten van de witte eyeliner, warrige wenkbrauwen en natuurlijke make-up looks. Aangezien make-up trends constant aan het veranderen zijn, is het tijd om ruimte te maken voor de nieuwste make-up trends van 2020.

Waar we in 2019 vooral voor natuurlijke looks kozen, gaan we in 2020 voor nieuwe en opvallende make-up trends.

Deze 12 make-up trends voor 2020

Heb je nieuwe make-up nodig, dan hoef je in ieder geval niet meer verder te zoeken voor inspiratie. In 2020 gaan we voor de volgende make-up trends.

1. Gekleurde mascara

De zwarte mascara kun je achterlaten in 2019. In 2020 pakken we sneller een paarse, groene of misschien wel blauwe mascara om een nadruk te leggen op onze ogen. Vind je deze te heftig, dan geeft zelfs een bruine mascara al een zachter effect.

2. Neon oogschaduw

Vind je de neon oogschaduw te heftig of opvallend, probeer dan de neonkleur alleen aan te brengen in de binnenste hoek van je oog in plaats van highlighter.

3. Roze lippenstift

Alhoewel we allemaal verliefd zijn op een mooie rode lippenstift, is het in 2020 tijd om dit een andere tint te geven. Deze felle roze kleur is opvallend, sexy en lief tegelijk.

4. Hoge eyeliner

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je compleet naast je ooglid uitschiet met eyeliner. Bij deze make-up trend is de eyeliner hoger op het ooglid – boven de vouw van je ooglid zelfs – aangebracht.

Hoe hoger, hoe opvallender. Het is leuker om hierbij juist geen traditioneel zwarte eyeliner te gebruiken.

5. Waterkleur oogschaduw

Je lievelingskleuren, maar dan lichter en pastel. Hoe zacht en dromerig is deze make-up look? Met deze lichte, subtiele oogschaduw kleuren maak jij zeker een verschil in 2020.

6. Gestructureerde wenkbrauwen

Waar 2019 plaats maakte voor de oh zo geweldige warrige wenkbrauw trend, maakt 2020 plaats voor de gestructureerde wenkbrauw.

7. Pastel eyeliner

Deze make-up trend brengt de witte eyeliner naar een hoger niveau. Laat je ogen nóg meer opvallen op de leukste manier met een roze, paarse of groen gekleurde pastel eyeliner.

8. Gouden studs

Van de kleinste glitters naar de grootste. De gouden studs zorgen er in 2020 voor dat jij helemaal klaar bent voor de leukste make-up looks.

9. Lip stain

Ofwel een subtiele vlek op de lip die de lip een natuurlijke gloed geven. Breng je favoriete lippenstift aan, wacht tot hij opdroogt en dep de kleur af met een doekje, zodat je overblijft met een zogeheten lip stain. Makkelijk, natuurlijk én je hoeft het niet vaak bij te vullen.

10. Asymmetrische oogschaduw

Waarom kiezen tussen alle honderden kleuren als je ook voor twee tegelijk kan gaan? Je wordt er helemaal in vrijgelaten om te kiezen hoe verschillend je de twee kleuren wilt hebben.

11. Rode smokey oogschaduw

De bekende smokey eye kennen wij voornamelijk in het donkerbruin of zwart. Rood is een lastige kleur om mee te werken, maar in 2020 krijgt rood de kans om op te vallen.

12. Roze blush

Laat de wangen er fris uitzien in 2020, want de opvallende roze blush tinten komen weer terug.

Lees ook:

Reageer op artikel:
De 12 make-up trends die je in 2020 een kans wil geven
Sluiten