Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 21 apr 2018

Wauw! Dit zijn de mooiste make-up trends voor de zomer

Wauw, heb je de mooiste make-up looks voor de zomer al gespot? Lipgloss is terug van weggeweest en je mag op festivals losgaan met je eyeliner. Wij hebben de mooiste looks voor jou op een rijtje gezet en die wil je nu meteen uitproberen:

Make-up trends zomer 2018

Statement eyes

Subtiel maar toch krachtig, dat is de bedoeling van statement eyes, die helemaal hot zijn in de zomer van 2018. Je mag je oogschaduw dik aanzetten op je oogleden en deze zelfs aanbrengen tot aan je wenkbrauwen.

Je kunt de oogschaduw ook ónder je ogen aanbrengen zodat je ogen nog groter lijken (wees niet bang om te overdrijven). Kies voor zachte koperkleurige en pasteltinten deze zomer. Sexy.

Brushed up brows

Stop met epileren. Grote en volle wenkbrauwen zijn namelijk in deze zomer. Je mag ze zelfs omhoog borstelen zodat je een nóg wildere look krijgt. Als je voor deze look gaat kies dan voor een basis make-up met mooie naturel tinten. Wauw, je ziet er uit als een natural beauty die net van de catwalk komt gelopen.

Glow, glow, glow

Shine bright like a diamond mag je heel letterlijk nemen. Sinds de komst van highlighters kunnen we niet meer zonder. Je huid ziet er meteen stralend gezond uit met wat subtiele glitters boven je jukbeenderen. Probeer ook eens een rosé gouden highligter, zo zie je er meteen een stuk bruiner uit.

Lipgloss is terug

Vroeger smeerde je laag na laag dikke lipgloss op je lippen en dat was echt hartstikke in. In de winter nog zagen we vooral matte (en metallic) lipsticks voorbij komen, maar de lipgloss is terug van weggeweest. Je mag de lipgloss zelfs lekker dik aanzetten op je lippen zodat ze er vol uitzien als de zon op de gloss schijnt. Oelala.

Ombre lippen

Wauw, dit is echt een van onze favoriete trends: de ombre lip. Het zal in het begin wel even oefenen zijn om dit zo mooi mogelijk aan te brengen. De bedoeling is dat je een overloop van twee kleuren ziet in jouw lippen.

Je kunt bijvoorbeeld een donkerrode kleur aanbrengen op het midden van je lippen en in de mondhoeken een lichtrode kleur aanbrengen. Hierdoor poppen je lippen als het ware nog meer uit je gezicht.

Statement eyeliner

Dit is misschien wel de meest gewaagde look van allemaal, maar toch kan je dit heel subtiel doen. Eyeliner mag nu namelijk ook ónder je oog en je kan er creatieve dingen mee doen, zoals het tekenen van streepjes of stipjes. Super leuk om mee te experimenteren voor festivals deze zomer.

Reageer op artikel:
Wauw! Dit zijn de mooiste make-up trends voor de zomer
Sluiten