Must see: De make-up tutorial van dit superduper schattige 4-jarige meisje

We hebben al best wel wat schattige video's voorbij zien komen, maar bij deze ligt het schattigheidsniveau wel érg hoog en de professionaliteit van de make-up ook.

In de onderstaande video laat dit superschattige kindje en visagiste in spé genaamd Mia zien hoe zij haar dramatische look heeft gemaakt en hoe je een ‘skinny face’ maakt.

Waar de meeste vrouwen moeite hebben met contouren laat dit awesome en adorable kindje zien dat daar he-le-maal niks moeilijks aan is en dat je de techniek prima onder de knie kunt hebben vanaf dat je jong bent.

En mocht je denken, wéér zo’n video waarin een schattig meisje zichzelf helemaal onderkliedert, dan heb je het mis. Haar techniek is spot on.

Wat ons wel een klein beetje pijn deed is dat ze aan het einde van de video zegt dat haar gezicht mooier is mét make-up omdat ze op mama wil lijken die een skinny gezicht heeft en zij niet. Maar of dat een kwestie van een lage eigenwaarde is, of een wereldberoemde visagiste in spé, dat zal de toekomst ons vertellen. Maar wij gokken dat dit niet haar laatste make-up tutorial is.

Reageer op artikel:
Must see: De make-up tutorial van dit superduper schattige 4-jarige meisje
Sluiten