De ultieme make-uphack om je gezicht meer warmte te geven

Kan jouw huid er soms wat dof of pips uit zien? Dan hebben wij nu de ultieme make-uphack om altijd wat warmte in je gezicht te hebben.

We leggen je precies uit hoe het werkt.

De make-uphack voor meer warmte

Ongeacht wat jouw huidskleur is – iedereen heeft wel eens een mindere dag waarbij de huid er dof en pips uit ziet. Je kunt natuurlijk aan de slag gaan met flink wat make-up om jouw gezicht frisser te laten ogen, maar met deze simpele truc is dat helemaal niet nodig.

Zo werkt deze make-uphack

We hebben deze hack niet zelf verzonnen, maar stiekem afgekeken bij Emily Ratajkowski. Deze beauty deelde haar make-up tips op Instagram en daar zat deze hele handige truc bij.

Het enige wat je nodig hebt is een lipstick in je favo (warme) kleur. Naast dat je hem aanbrengt op je lippen, dep je ook een klein beetje van dezelfde kleur op je wangen. Dit kende je vast al wel, maar nu komt het: breng ook een klein beetje van deze kleur aan op je neusbrug. Blend de kleur zachtjes in je huid zodat het heel natuurlijk lijkt.

Doe dit pas na dat je jouw basis zoals foundation hebt aangebracht, zodat het effect zichtbaar blijft. Deze make-up hack geeft je een supermooi, sunkissed effect. Het zit namelijk precies op de plaatsen waar normaal gesproken het zonlicht je huid raakt.

De look van Emily Ratajkowski

Check hier hoe supermodel Emily de make-uphack zelf heeft toegepast.

Lees ook:

Reageer op artikel:
De ultieme make-uphack om je gezicht meer warmte te geven
Sluiten