Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 16 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je hebben: er komt een Friends (!) make-uplijn van Revolution Beauty

Friendsliefhebbers opgelet: je weet vast wel dat er regelmatig producten worden uitgebracht die gebaseerd zijn op de serie. We noemen een kookboek, we noemen een adventskalender maar nu komt er wel iets héél leuks. Revolution Beauty komt met een Friends make-uplijn, hoe leuk is dit?

Het beautymerk komt met een complete make-uplijn gebaseerd op de personages en gebeurtenissen uit de afleveringen van Friends.

Make-uplijn Friends

We hadden al een vermoeden dat er een make-uplijn van Friends aan zat te komen aangezien TrendMood (hét Instagramaccount dat alle sneak peeks van nieuwe beautyproducten weggeeft) al aankondigde dat er iets aan zat te komen.

Revolution Beauty heeft flink haar best gedaan, want we kunnen drie verschillende oogschaduwpalettes verwachten, voor Monica, Rachel en Phoebe. Wanneer je denkt dat alleen de kleuren iconisch zijn, dan heb je het mis.

Ook de namen zijn te leuk: Rachel haar palette bevat een oogschaduwkleur met de naam On A Break, Phoebes palette heeft de kleuren Smelly Cat en Lobster en Monica heeft de Geller Cup in haar palette zitten.

Daarnaast verschijnt er ook nog een groter oogschaduwpalette met 27 (!) kleuren. Denk aan kleuren met namen als Mr. Geller, Ross’ aapje Marcel, Ugly Naked Guy, Carol en… Janice!

Lipstick

En om het nog een tikkie leuker te maken: de hoofdrolspelers krijgen óók alle drie een lipstick. Monica een peachy roze met satijnen finish, Phoebe een dieproze kleur en Rachel een mauve teint met een satijnen finish. Voor welke kleur wil jij gaan?

Revolution Beauty

Naast TrendMood geeft ook het beautymerk Revolution Beauty sneak peeks weg op Instagram. Hierin vangen we een glimp op van de kleinere paletten en lipsticks. En inderdaad, de vormgeving is precies zoals we hadden verwacht van Friends. Lekkere old school kleuren zoals lila, geel en lichtblauw en natuurlijk een foto van de sofa die je in central park terugvindt.

Lees ook: Beautylovers opgelet: het allereerste Make-up Museum ter wereld is geopend in New York

Reageer op artikel:
Dit wil je hebben: er komt een Friends (!) make-uplijn van Revolution Beauty
Sluiten