Met deze simpele stappen tover jij jezelf om tot Maleficent deze Halloween

Het is eind oktober en dat betekent dat het weer tijd is voor Halloween. Nu is de grote vraag natuurlijk: hoe ga je dit jaar? Wij hebben het antwoord voor jou, namelijk als Maleficent. Samen met deze producten van MAC creëer jij de perfecte look helemaal zelf.

Halloween wordt ook steeds populairder in Nederland en donderdag 31 oktober is het weer zover. De tofste feesten worden georganiseerd en de meeste enge en leuke outfits worden bedacht. Wij hebben jouw look alvast gevonden.

Zo creëer jij de Maleficent look voor Halloween

Onze favoriete producten van MAC zijn er niet alleen om jouw beeldschoon te maken, maar ook om de meeste toffe looks te creëren. In dit artikel vertellen wij jou graag hoe je de Maleficent look voor Halloween maakt. Wij durven te wedden dat je de beste look heb dit jaar.

Mac oogschaduw Maleficent look Halloween
MAC

Stap 1: de basis

We beginnen natuurlijk met de basis. Om de huidskleur van Maleficent te krijgen, gebruik je een foundation die wat lichter is dan je eigen huidskleur. Hierna ga je verder met het contouren van de jukbeenderen. Hiervoor gebruik je de MAC Eye Shadow in Print en de Eye Shadow in Scene.

Bouw de donkere kleur op zodat je een goed, zichtbare donkere jukbeen krijgt. Neem naast je jukbeenderen ook een klein deel van de zijkant van je gezicht mee voor een beter effect. Heb je een meer ovaal hoofd? Vervaag dan de donkere kleur wat meer richting je kin en voeg dan wat oogschaduw toe onder je kaaklijn om zo de vorm te creëren.

Gebruik vervolgens naast de donkere jukbeenderen een lichte concealer om je jukbeenderen, kin en kaak te highlighten zodat het er scherp uit gaat zien. Contour en highlight ook je neus om het wat dunner te laten lijken, zoals Angelina Jolie.

Mac wimpers Maleficent look Halloween
MAC

Stap 2: de wenkbrauwen en ogen

Nadat je klaar bent met de basis ga je verder met je wenkbrauwen. Voor de wenkbrauwen van Maleficent kleur je ze in met een donker potloodje en maak je er een scherpe, hoge boog in.

Voor de ogen gebruik je opnieuw de MAC Eye Shadow in Print als die je voor het contouren hebt gebruikt. Breng deze aan op je arcadeboog. Vervolgens creëer je met dezelfde oogschaduw een soft wing. Voeg deze kleur ook toe onder je ogen voor extra effect.

Je onderste waterlijn teken je met een wit oogpotlood en vervolgens pak je een donkere gel voor je wimperlijn. Hierbij geef je de meeste aandacht aan de binnenste hoeken van je oog. Voor de perfecte wimpers begin je met een laagje In Extreme Dimension 3D Black Mascara van MAC en breng je vervolgens de 36 LASH nepwimpers aan.

Mac lipstick Maleficent look Halloween
MAC

Stap 3: de lippen

Als laatste doen we de lippen. Hiervoor gebruik je de MAC Lipstick In Russian Red en ga je er uiteindelijk nog even overheen met de MAC Lipglass Clear voor eens extra glans.

Et voilà, jouw Maleficent make-up look is af. Nu alleen nog de bijpassende outfit en jij bent klaar voor deze Halloween. Hieronder kun je nog even stap voor stap kijken hoe je deze look maakt.

Heb je deze MAC producten niet in huis? Dan kun je natuurlijke ook vergelijkbare producten gebruiken.

Halloween Series: Maleficent Makeup Tutorial

➞ Instagram: http://instagram.com/mirandahedman ➞ Facebook: http://facebook.com/danihedman Outfit was provided by BuyCostumes Costume http://www.buycostumes.com/p/806042/maleficent-deluxe-christening-black-gown-adult-costume Headpiece http://www.buycostumes.com/p/806074/disney-maleficent-vinyl-horns-deluxe-headpiece BuyCostume’s Social Media Pages! Facebook: https://www.facebook.com/BuyCostumes Twitter: https://twitter.com/BuyCostumes G+: https://plus.google.com/+buycostumes/posts Instagram: https://instagram.com/buycostumes/ Pinterest: https://www.pinterest.com/buycostumes/ YouTube: https://www.youtube.com/user/buycostumes Sign up for emails for special offerings and information!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Met deze simpele stappen tover jij jezelf om tot Maleficent deze Halloween
Sluiten