Gina Koninkx
Gina Koninkx Travel 5 mrt 2019

Girlstrip! In dit hotel op Mallorca zijn alleen vrouwen welkom én je boekt er nu een aanbieding

Zijn jij en je vriendinnen al druk bezig met het boeken van jullie zomervakantie? Hopelijk hebben jullie nog niks gevonden want wij hebben de ideale locatie gevonden. Op het prachtige eiland Mallorca kun je namelijk overnachten in een super mooi hotel en mannen zijn er niet welkom. Pak nu je koffers voor een échte girls trip.

Ogen dicht en droom weg bij het geluid van de zee en de warme zon die op je huid schijnt. Ogen open en zie een roze hotel voor je waar jij en vriendinnen de vakantie van je dromen gaan hebben. Zonder mannen.

Som Dona op Mallorca

In Porto Cristo (oosten van Mallorca) vind je niet alleen een azuurblauwe zee, maar ook het Som Dona 18+ hotel. Op deze plek zijn, jawel, alleen vrouwen welkom en dat maakt dit de ultieme plek voor een vriendinnen vakantie. Even relaxen zonder mannen. Winnen.

Aanbieding van het hotel

Het hele avontuur wordt nóg mooier want via TicketSpy boek je dit hotel nu voor maar 30 euro p.p. per nacht. Stel je eens voor hoeveel geld je daarmee bespaart en hoe veel leuke jurkjes je daarvan kan kopen.

Reageer op artikel:
Girlstrip! In dit hotel op Mallorca zijn alleen vrouwen welkom én je boekt er nu een aanbieding
Sluiten