Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 7 apr 2017

Holy Chocolate: Je kunt nu Maltesers krijgen in een luxe chocoladebox

Deze is voor jullie, Malteser-fans: Malteser komt met een luxe chocoladebox vol met lekkere en fantastische chocolade. Wie trakteer jij ermee?

Naast de Malteser chocoladepasta, komt het bedrijf nu weer met een overheerlijke traktatie. Op Moederdag komt Malteser namelijk met een super deluxe chocoladebox die je gewoon wilt proberen.

OMG hebben

De chocoladebox heeft zestien heerlijke luxe Malteser chocolaatjes. Naast dat het een absolute party in je mond is, zien de verpakkingen er ook als een feestje uit.

De zestien chocolaatjes zijn namelijk allemaal apart verpakt in een polka dot wrapping van rood en gouden stippen. Dit patroon is nu dan ook overal te vinden in Londen; van bankjes tot telefooncellen, en van prullenbakken tot brievenbussen.

Het chocolaatje bestaat uit drie lagen, namelijk een zachte romige chocolade vulling, een crunchy laagje en daarover een melkchocolade laag.

De chocoladebox wordt weliswaar verkocht op Moederdag, maar dat betekent natuurlijk niet dat je jezelf niet mag verwennen. Koop maar een doosje of twee. Je hebt het verdiend.

Dit vind jij ook leuk om te lezen als je een echte Oreo-fan bent: OMG YES! Oreo chocolade eieren bestaan en we willen ze nu eten

Reageer op artikel:
Holy Chocolate: Je kunt nu Maltesers krijgen in een luxe chocoladebox
Sluiten