Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 25 okt 2017

Love it! Er komt een restaurant naar Amsterdam waar álles roze is

Roze kan ons vrouwen erg gelukkig maken. We willen een roze koffer, een roze tas en het liefst ook eten in een restaurant waar alles roze is. Tot nu toe moesten we voor echt mooie, roze hotspots naar het buitenland, maar binnenkort opent Mama Kelly in Amsterdam en dat is een roze walhalla.

Mama Kelly heeft al een vestiging in Den Haag, maar daar is het helemaal niet roze. En die in Amsterdam wordt van top tot teen je favoriete kleur.

Het pand zal maar liefst 1000 vierkante meter groot worden en dat klinkt ons eerlijke gezegd HUGE in de oren. Maar volgens ElleEten.nl zal de ruimte worden opgeteld in vier etages.

Mama Kelly Amsterdam is een roze paradijs

Wat er te eten valt, is misschien ook niet onbelangrijk. Mama Kelly staat bekend als een kip en kreeft restaurant. Maar als je liever iets anders eet, hoef je je ook geen zorgen te maken. Jij kunt ook gewoon naar het roze paradijs want er wordt ook vlees, vis en vegetarische gerechten geserveerd.

Sta je te trappelen om hier Instagram foto’s te maken, eh, te eten bedoelen we natuurlijk? Dan hebben we goed nieuws. Het restaurant gaat op 13 november open én je kunt al reserveren. Dat is wel echt een pre om te doen, want kijk hoe prachtig het hier is. Daar wil de hele stad natuurlijk dineren.

Reageer op artikel:
Love it! Er komt een restaurant naar Amsterdam waar álles roze is
Sluiten