Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 5 sep 2018

Super trouper: er bestaat een Mamma Mia café en dat is de perfecte plek voor een meidenavond

Verzamel al je dancing queens, want wij hebben de uitgelezen plek gevonden voor je eerstvolgende meidenavondje. Er bestaat namelijk een Mamma Mia café, waar je kunt meezingen met alle hits uit je favoriete musical.

Beeld je eens in. Zonder schaamte uit volle borst meezingen met al je lievelingsliedjes uit Mamma Mia. En dat terwijl je omringd bent met allemaal metgezellen, die net zo fan zijn van de musical als jij. Klinkt niet verkeerd, toch?

Mamma Mia café

Het café is in het leven geroepen door voormalig ABBA-bandlid Björn Ulvaeus. De naam van je favoriete nieuwe uitgaansplek is ‘Mamma Mia! The Party’. Dit restaurant combineert onze twee favoriete dingen in het leven: muziek en eten. En wijn, natuurlijk.

De keuken van ‘Mamma Mia! The Party’ is natuurlijk Grieks. Natuurlijk? Ja, want de films spelen zich af in Griekenland. En verder kun je genieten optredens van professionele artiesten die alle hits van ABBA zingen en theatershows bekijken.

Dancing queen

Aan het eind van de avond verandert het restaurant in een club. En dus kun je met een goedgevulde maag door naar de dansvloer, waar je al je danskunsten kunt laten zien.

Helaas is er een kleine kanttekening, want het café staat niet in Nederland maar in Londen. In de lente van 2019 worden de deuren van het themarestaurant geopend. Dus genoeg tijd om even te sparen voor een ticket richting de Engelse hoofdstad, niet?

Jaaa! De eerste beelden van de nieuwe Gossip Girl zijn er

 

Reageer op artikel:
Super trouper: er bestaat een Mamma Mia café en dat is de perfecte plek voor een meidenavond
Sluiten