Man dumpt vrouw omdat ze geen make-up draagt

Dit weekend in een metro station in Shenzhen (China) heeft een man een vrouw publiekelijk gedumpt omdat ze geen make-up droeg.

Misschien heb je wel eens een stelletje gehoord dat ruzie maakte op straat. Misschien heb je ook wel eens gehoord waar het precies over ging. Maar de reden van deze ruzie is wel heel bizar.

Dit stelletje maakte ruzie in het openbaar op een metro station en verschillende mensen hoorden het gesprek. Volgens deze getuigen zei de vrouw tegen de man: ‘Breng ik je in verlegenheid? Schaam je je soms voor mij?’ waarna ze vervolgde met ‘Dus je dumpt mij omdat ik geen make-up draag?’. De man ging er vervolgens als een speer vandoor. De vrouw zakte door haar knieën met een bos rozen ernaast..

Als je dit zo leest en hoort zou je bijna zeggen dat het in scene is gezet. Bijvoorbeeld om media aandacht te krijgen. Voor een reclamecampagne, of om een boodschap over te brengen. Echter is er na drie dagen nog niets gebeurd in vervolg op dit verhaal. Daarom kunnen we misschien wel aannemen dat het echt gebeurd is. Hoe vreemd het ook klinkt. Arme vrouw.

Reageer op artikel:
Man dumpt vrouw omdat ze geen make-up draagt
Sluiten