Man haalt make-up van zijn gezicht af en onthult zijn échte gezicht

Hoe erg wij allemaal oordelen op basis van uiterlijk toont Rico Genest meer dan ooit aan. In onderstaande video haalt hij voor de camera de make-up van zijn gezicht af om zijn ware gezicht te onthullen. Voor je zijn ware gezicht ziet denk je dat Rico een 'gewone' man is. Maar wacht maar tot hij het eraf haalt.

Achter de lagen make-up zit een volledig getatoeëerd gezicht waar Rico zelf erg trots op is. Waar je nu zou verwachten dat mensen hem uit de weg gaan is het tegenovergestelde waar. Sinds hij zo getatoeëerd is, krijgt hij meer aandacht dan ooit. Ja, er was een vrouw die een andere deur nam dan degene die hij voor haar openhield, maar de meeste mensen vinden hem nu interessant. Een somebody in plaats van een boy next door. Ook al snapt hij daar zelf weinig van. De boodschap die hij meegeeft in de video is prachtig: durf te zijn wie je wil zijn.

Wij zijn vooral onder de indruk (en een beetje geschokt) hoe goed hij met make-up zijn ware looks kan verhullen. Bekijk zijn heftige transformatie zelf in de video:

Reageer op artikel:
Man haalt make-up van zijn gezicht af en onthult zijn échte gezicht
Sluiten