Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 27 september 2017

Haha! Je kunt een man huren die jou helpt met het huishouden

Mannen, we kunnen niet zonder ze. Maar soms ook niet mét ze. Want het huishouden, daar kunnen ze nog wel eens steekjes laten vallen. Hartstikke vervelend. Maar redding is nabij. Want je kunt nu een man huren die wel zin heeft om jou te helpen met vervelende huishoudklusjes. Scheelt toch weer discussie en het is érg handig. Ook als je single bent natuurlijk.

Doe mij maar zo’n huur-man

Een man huren voor de huishoudklusjes blijkt in het buitenland een enorme hit. Rent-A-Husband is dan ook geboren, vrouwen zijn er maar wat blij mee. En ook twee Nederlandse ondernemers zagen hier wel wat in, zij gaven aan de Nederlandse dienst per oktober te starten.

Dat betekent dat ook jij binnenkort gezelschap kan hebben van een man die jou helpt met alle rot klusjes. Afwassen, de was doen, strijken of schoonmaken: hij doet het allemaal. Hoe lief dat schatje van jou ook is, hij is vast niet altijd even behulpzaam als het neerkomt op het huishouden (snappen we). Maar deze huur-man draait zijn hand zeker niet om voor wat vuile was.

Hartstikke handig én gezellig

Stel je voor: een stand-in die jouw wederhelft voor een uurtje per week komt vervangen zodat het huis er weer spic en span uitziet. Jij blij, boyfriend blij. Want deze huur-man is natuurlijk een echte pro in schoonmaken, strijken en koken. En hij vindt het nog leuk ook.

Op dit moment telt Rent-A-Husband maar liefst zestig mannen die jij kunt huren om jou te helpen. Zo’n fijne man kost 35 euro per uur. En als je nu stiekem zelf ook niet zo’n schoonmaakmiep bent, is het toch hartstikke leuk om eens in de week gezelschap te hebben. En hij wil ook prima even tv met je kijken als vriendlief nog niet terug is van voetbal. Single? Nog veel leuker om er eentje te huren.

Wie heeft er ook zo’n huur-man nodig?

Ook leuk: Ladies it´s time to swap roles: in 2068 doet HIJ álles in het huishouden

Reageer op artikel:
Haha! Je kunt een man huren die jou helpt met het huishouden
Sluiten