Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 5 jul 2018

Jippie! Mannen die het liefst de kleine lepel zijn maken de beste partners

Als iemand je vraagt wat je zoekt in een man kun je een hele waslijst opnoemen. Van lachen tot jullie buikpijn krijgen tot waanzinnige seks waarbij het vuurwerk nooit ontbreekt. Maar weet je wat je ook op het lijstje kan zetten? Een man die graag de kleine lepel wil zijn.

Schijnbaar is niet alleen knuffelen goed voor je relatie, maar ook als je vriend de kleine lepel wil zijn.

Kleine lepel zijn

Piep je iedere keer als hij eens z’n rug naar je toedraait omdat ‘ie geknuffeld wil worden? Pak ‘m dan maar goed vast, want het zegt heel veel goeds over deze man. Sterker nog, misschien is dit wel eentje waar je extra je best voor wil doen.

Psychoanalyticus Steve McKeown vertelt waarom deze man een goede partner maakt. ‘Mannen die bij voorkeur graag de kleine lepel zijn, zijn vaker onderdanig, gevoelig en in contact met hun vrouwelijke kant.’

Goede eigenschappen

Een man die gevoeliger is toont volgens Steve meer compassie dan de traditionele man en juist dat is een belangrijke eigenschap. ‘Gevoelig zijn is een belangrijke eigenschap nu relaties gecompliceerder en moeilijker zijn door deze door stress gestuurde samenleving.’

Ahhhhh, het is dus eigenlijk mega schattig als hij wil dat jij de grote lepel bent. Hiermee zegt je vriendje volgens de psychoanalyticus eigenlijk dat hij je vertrouwt. Het is namelijk de positie waarin je kwetsbaarder bent.

Hij is écht gek op je

Steve vertelt ook nog eens dat een gevoelige man meer tijd met z’n vriendin waarvan hij zoveel houdt wil doorbrengen. 1 + 1 = 2, dus herken jij je vriend hier helemaal in? Dan mag je in je handen knijpen.

Lepeltje, lepeltje, spiegeltje, spiegeltje, aan de wand. Wie is de gelukkigste meid van het land? Jij, natuurlijk.

Reageer op artikel:
Jippie! Mannen die het liefst de kleine lepel zijn maken de beste partners
Sluiten