Renée
Renée | LinkedIn Love 28 okt 2018

6 x waarom je een man die voor je kookt nooit moet laten gaan

Als iemand die ‘liefde door de maag’ zegt, dan is het sowieso een man. Maar hé, voor vrouwen geldt precies hetzelfde. Want waarom staat je lover niet eens in de keuken om iets lekkers te koken? Knijp daarom maar in je handjes als jij zo’n kokende schat in huis hebt.

Waarom je een man die koken voor jou belangrijk vindt nooit moet laten gaan

Heb je een relatie met iemand die koken voor jou helemaal niet erg vindt? Dan mag je het echt niet zomaar opgeven. En wel om de volgende redenen:

1. Hij is one of a kind

Het is zeldzaam om een man te vinden die plezier haalt uit koken voor jou. Helemaal in tijd waar Thuisbezorgd en Deliveroo echt je leven is (hallo, ze bezorgen nu ook Jamin snoep) is het een droom als hij de keuken voor je induikt. Daar smelt je hart toch van?

2. Hij laat je nieuwe dingen ontdekken

Niet alleen staat hij in de keuken om te koken voor je, hij laat je ook nog eens nieuwe dingen ontdekken. Nieuwe keukens, bedoelen we daarmee. Niets zo fijn als je leven delen met iemand die samen met jou nieuwe avonturen aangaat. Zelfs als het betekent dat je voor het eerst een nieuw gerecht proeft.

3. Hij is zorgzaam

Je hebt niks aan een man die alleen maar verzorgd wil worden. Nee, het is wel zo fijn als hij jouw welzijn ook belangrijk vindt. Dat vindt hij zeker weten als hij lekker eten voor je klaar maakt. Hiermee laat een man zien hoe zorgzaam hij is, hoe gek hij op je is en dat hij het belangrijk vindt dat je goed te eten krijgt.

4. Hij is creatief

Hé, je weet zelf ook wel hoe lastig het is om iedere dag weer een andere maaltijd op tafel te toveren. Deze man is sowieso creatief als hij zich in de keuken staat uit te sloven. Je lover moet natuurlijk wel verzinnen wat voor lekker eten hij jou wil voorschotelen. Daar is creativiteit voor nodig en jouw lover is zeker creatief.

5. Hij is goed met z’n handen

Hij staat zorgvuldig de groenten te snijden met een bot mes, waardoor hij inmiddels weet hoe hij vakkundig te werk moet gaan. En hé, dat hij zo goed met z’n handen is komt in bed natuurlijk ook weer van pas.

6. Hij weet wat je lekker vindt

Wat heb je aan een man die niet weet wat je lekker vindt? Je lover kent je door en door. Je hoeft niet eens meer te zeggen wat je wil eten, dat wéét hij al. Net als hij doorheeft wat je zo fijn vindt in bed. Jullie hebben weinig woorden nodig om met elkaar te communiceren omdat jullie elkaar zo goed kennen.

Als je vriend deze dingen doet wil hij absoluut met je samenwonen

Reageer op artikel:
6 x waarom je een man die voor je kookt nooit moet laten gaan
Sluiten