Haha! Deze man moest zijn ex verplicht 144 lieve berichtjes sturen nadat hij niet lief was geweest

Mannen. We kunnen niet met ze, maar ook zeker niet zonder. Hoe lief ze ook kunnen zijn, zo nu en dan hebben we het even helemaal gehad. Ook voor een vrouw in Hawaii was het even helemaal genoeg: haar ex zei namelijk constant de raarste dingen over haar totdat een rechter ingreep met een briljante straf.

Maar gelukkig kwam er een rechter aan te pas met een wel heel opmerkelijke oplossing: de 30-jarige Daren Young krijgt nu namelijk de taak om 144 lieve berichtjes naar zijn ex sturen, om zo alle nare dingen goed te maken. Ha!

Berichtjes sturen als straf

Rechter Loo kwam zo tot het besluit omdat ze er maar niet uit kwam hoe ze deze man het beste aan kon pakken, schrijft Maui News. Dit leek haar een perfecte oplossing. Binnen de komende 144 dagen zal Daren daarom onafscheidelijk met zijn telefoon zijn om de 144 lieve tekstjes te sturen. Maar, de rechter heeft daar wel iets aan toegevoegd: “Ik hoop voor haar dat ze inmiddels een nieuw telefoonnummer heeft.”

Kortom, is je lover vervelend, of reageert ‘ie niet, bel Rechter Loo. Zij zorgt er wel voor dat jouw man je lieve berichtjes gaat sturen. Eind goed, al goed.

Te veel berichtjes is vervelend, maar wat nou als een man te weinig van zich laat horen? Houdt hij dan echt niet van berichtjes sturen of is hij gewoon niet geïnteresseerd?!

Reageer op artikel:
Haha! Deze man moest zijn ex verplicht 144 lieve berichtjes sturen nadat hij niet lief was geweest
Sluiten