Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 28 mei 2019

6 dingen die we zouden doen als we één dag als man door het leven zouden gaan

Wat als…? Dat is het fijnste begin van een vraag want je weet dat je daarbij je fantasie de vrije loop kan laten gaan. Want wat als je één dag als man door het leven kon gaan? Wij kunnen genoeg dingen bedenken die op het lijstje van iedere vrouw staan. Let maar op.

Eén dag als man door het leven

We moeten reëel blijven maar dromen mag. Eén dag als man door het leven gaan gaat niet lukken maar erover nadenken kan wel. Deze zes dingen zijn super herkenbaar en zouden we allemaal doen als we voor één dag een man zouden zijn.

1. We zouden de grote lepel zijn

Want ook al ben jij groter dan je partner, híj is altijd de grote lepel. Wij willen ook wel een keer ervaren hoe dat is en zouden daar op deze dag meteen gebruik van maken.

2. We zouden staand plassen

Probeer deze maar eens te ontkennen. Als we als vrouwen érgens jaloers op zijn is het wel dat mannen staand kunnen plassen. Als wij ergens een vies toilet passeren moeten we onhandig proberen te hangen of zodanig getrainde beenspieren hebben dat je hangend kan blijven staan. Mannen kunnen overal plassen en dat lijkt ons ook wel fijn voor een dag.

3. We zouden geen last hebben van geb*tch

Mannen roddelen over het algemeen veel minder dan vrouwen en daar zouden wij op onze enige dag als man flink van genieten. Geen achterbakse collega’s, geen geroddel tijdens de lunch en ruzies die meteen kunnen worden uitgesproken. Héérlijk.

4. We zouden de hele dag met onze benen wijd zitten

Als vrouw ben je je toch wel bewust van je houding. Al helemaal als je een jurk of rokje aan hebt. Mannen hoeven daar totaal niet over na te denken en kunnen gerust de hele dag met hun benen wijd zitten, ook op de fiets. Daar zouden wij het echt flink van nemen.

5. We zouden naar de sportschool gaan

Om te kijken of we in trek zouden zijn als man. Eveneens zou je direct een Tinder profiel te installeren om te checken of je meer swipes naar rechts zou krijgen dan je lover.

6. We zouden ‘The Helicopter Dick’ doen

Heel schuin maar toch heel erg waar. We kennen allemaal wel de bekende ‘helicopter dick‘ beweging en stiekem zouden wij dat meteen uitproberen als we voor één dag een man waren.

Reageer op artikel:
6 dingen die we zouden doen als we één dag als man door het leven zouden gaan
Sluiten