Renée
Renée Nieuws 4 jun 2018

Op dit festival kun je zelf je biertjes tappen en eerlijk, dat is alles wat je altijd hebt gewild

Lekker naar Amsterdam Open Air geweest afgelopen weekend? Dan is het hoog tijd om je festival agenda vol te plannen. Zorg er in ieder geval voor dat je 14 tot en met 17 juni vrij bent, want je wil naar het Mañana Mañana festival. Waarom? Omdat je zelf bier mag tappen. Vergeet lange rijen bij de bar. Hoe fantastisch is het als je gewoon lekker zelf je biertjes kunt tappen als je dorstig bent? Het Mañana Mañana festival is het eerste festival waarbij jij de touwtjes in handen hebt.

Mañana Mañana festival

Het jaarlijkse Mañana Mañana festival vindt dit jaar dus plaats van 14 tot en met 17 juni. Woon je in het oosten van het land? Dan heb je geluk, want bij Kasteel Vorden ga je lekker met de voetjes van de vloer. Wees trouwens niet bang dat je te laat bent met tickets kopen. Er zijn er namelijk nog een paar verkrijgbaar.

Zelf bier tappen

En heel eerlijk, dat je bij Mañana Mañana festival zelf je bier mag tappen is reden nummer 1 om nú nog een kaartje te bemachtigen. Bij de bar gooi je een muntje in de melkbus en dan kun je vervolgens naar hartelust je bekertjes vullen. Als we het goed begrijpen kun je blijven tanken en zit er geen ‘stop’ op.

Lianne Overgoor, hoofd horeca: ‘We vinden het tof om mensen iets nieuws te laten ervaren en zien graag perfect getapte biertjes voorbij komen. Daarbij vertrouwen we de bezoekers en we gaan ervan uit dat iedereen een muntje in de melkbus gooit. Voor de mensen die er misbruik van maken, hebben we passende sancties.’

Oké, misschien niet blijven tanken dus. Maar tof is dit idee in ieder geval wél. Op naar Mañana Mañana.

Reageer op artikel:
Op dit festival kun je zelf je biertjes tappen en eerlijk, dat is alles wat je altijd hebt gewild
Sluiten