Heh? Is de MANicure nu een ding?

MANicure in de letterlijke zin van het woord. Mannelijke celebrities worden gespot met nagellak. Is dit de nieuwe trend voor 2015?

Het is zover, dé manicure voor mannen: MANicure gedoopt. Nadat Pharrel met eyeliner werd gespot op straat is nu de tijd aangebroken waarbij de mannelijke beautygame nog een stapje verder gaat. Mannen met nagellak. Niemand minder dan Brad Pitt werd op de gevoelige plaat vastgelegd met een mooi likje verf op zijn nagels. En hij is niet de eerste.

Gespotte MANicures

In 2010 had Zac Efron nagellak op, Johnny Depp in 2011 en Seal in 2012. In 2013 was het even stil maar in 2014 werden zowel Dave Navarro als Adam Lambert en Jared Leto gespot met een MANicure. En vergeet vooral niet Channing Tatum. Samen met zijn vrouw Jenna bracht hij een bezoekje aan een nagelsalon. En nu 2015 net is begonnen komt Brad al op de proppen. Er wordt wel druk gespeculeerd, want met de tekeningen op Angelina’s trouwjurk zou het net zo goed verf kunnen zijn van de kinderen.

Wordt het een trend?

Of een MANicure de nieuwe man bun wordt durven we nog niet te zeggen. Daar is het iets te vroeg voor. Maar als Brad het doet, tsja dan zullen er vast nog wel meer volgen.

Reageer op artikel:
Heh? Is de MANicure nu een ding?
Sluiten