Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 12 jan 2018

Klaar met mannen? Er komt een mannelijke seksrobot

Zucht. De zoektocht naar de perfecte man kan soms een ware struggle zijn. Maar ja, dat libido hè. Er komt nu een mannelijke seksrobot die aan al jouw wensen voldoet en hij is ook nog eens mega knap. Nieuwsgierig geworden? Snappen we.

Een mannelijke seksrobot die he-le-maal voor jou is

Lekker hè, zo’n vent die je niet hoeft te delen. Die alles doet wat jij wilt, er heerlijk uitziet en een penis heeft waar je ‘u’ tegen zegt. Het is niet een man van vlees en bloed, maar een mannelijke seksrobot. En binnenkort kan hij van jou zijn.

Het Amerikaanse bedrijf Realbotix, dat sekspoppen maakt, heeft zojuist bekend gemaakt dat het bedrijf werkt aan een mannelijke variant. Met een bionische penis. En met bionisch bedoelen zij dat deze penis béter is dan the real deal.

Dit belooft wat

Elke robotman heeft daarnaast ook een persoonlijkheid en een kunstmatige intelligentie. Daardoor lijkt hij net echt. En je kunt hem helemaal naar jouw wensen maken. Hij zegt precies wat jij wilt. Handig.

De CEO van het bedrijf beweert dat de penis van deze mannelijke seksrobot zelfs lekkerder voelt dan een vibrator. Gaat deze seksrobot de man en de seksspeeltjes inruilen?

Belangrijk: Hoe groot is zijn willie?

De vrouwen die de seksrobot graag willen hebben hoeven na de aankoop de pop alleen even aan opladen aan het stopcontact en dan gaat hij zo lang mee als jij aankan. En, hoera, je kunt zelfs de penislengte bepalen.

Dames, houd je nog even in, want de release datum is nog niet bekend. To be continued..

Reageer op artikel:
Klaar met mannen? Er komt een mannelijke seksrobot
Sluiten