Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 13 november 2017

Bewezen: Er schuilt een klein boefje in mannen die een baard hebben

Een baard kan een man in één keer een stuk aantrekkelijker maken. En mannelijker. Of dat baardje nu in een korte variant op zijn prachtige gezicht zit, of een langere versie; het maakt ons niet uit. Als er maar iets groeit. En stiekem groeit er tegelijkertijd een klein boefje in hem. Of een grote.

Het hebben van een baard zegt niet per se iets over het innerlijk, zou je denken. Maar dit onderzoek wijst uit dat mannen met baarden wel degelijk iets met elkaar gemeen hebben.

Mannen die een baard hebben zijn boefjes

Heb je een baardman aan je zij? En denk je dat hij wel braaf is? Nou, niets is minder waar. In een enquête hebben 47 procent van de mannen met baardhaar namelijk aangegeven dat ze wel eens vreemdgegaan zijn. Van de mannen zonder baard die meededen, waren het er 20 procent. Dat is toch wel even een verschilletje.

Een ander verschil was te zien in de antwoorden op de vraag of de mannen wel eens iets gestolen hadden. En je raadt het misschien al; 40 procent van de mannen met baard gaven aan wel eens iets gestolen te hebben. En dat tegenover 16 procent van de mannen die geen baard hebben.

En dat is nog niet eens alles. 45 procent van kamp beard gaf namelijk ook aan dat ze wel eens in een gevecht belanden. Waar het er hard aan toe gaat. En dat terwijl 29 procent van team no beard liever gaat voor vrede op aarde.

Dat is nogal wat, toch? We vragen ons wel af of het gewoon toeval is of dat het echt zo is. Natuurlijk zal dit niet voor alle baardmannen gelden, want je kan niet heel team baard over één kam scheren.

Dit dan weer wel: Mannen met baarden zijn de allerbeste lovers, blijkt uit onderzoek

Reageer op artikel:
Bewezen: Er schuilt een klein boefje in mannen die een baard hebben
Sluiten