Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 30 mrt 2015

Mannendossier: 8 dingen die mannen stiekem doen in de badkamer

We vragen het ons wel eens af. Wat doen mannen nou toch in de badkamer? Soms duurt het allemaal langer dan wanneer wij er zitten, maar waarom is geheel onduidelijk. Gelukkig kon het ras zelf enige insight geven tot het geheel. We zijn dankbaar, want het verklaart een hoop:

1. Selfies maken

Ja, die foto’s die je allemaal voorbij ziet zwerven wanneer je weer eens op de explore page zit van Instagram. Wij mannen kijken in de spiegel en denken: ‘hé, ik ben nu toch al naakt.. Dan maar even aanspannen die handel en een foto maken. Komt sowieso later nog eens van pas.’ En ja, later op de avond krijg je ze inderdaad toegestuurd, is het niet? (Jup..).

2. Plassen onder de douche

We doen het allemaal. Want het is zoveel makkelijker dan óók nog eerst naar de WC gaan. Ik bedoel, wat is het nut ervan? Het gaat allemaal naar dezelfde plek en het is ook nog eens stukken aangenamer dan met je benen tegen een koude pot aanstaan.

3. Spelletjes spelen op de wc tijdens het droppen van belangrijke zaken

Wij vinden het prettig om spelletjes te spelen tijdens het poepen. Soms om ervoor te zorgen dat het deuntje van het spel boven de andere geluiden uitkomt en onze vriendin er niets van hoeft te horen, andere keren omdat het gewoon een prettige combinatie is. En ja, daardoor blijven we soms wat langer zitten omdat we nu eenmaal goed op weg zijn en ons level willen uitspelen. Donald Duckje is overigens ook goed.

4. Met alle voorzichtigheid the delicate area scheren

Alsof je een bom onschadelijk moet maken. Je ballen scheren is een van de meest inspannende taken onder de douche. Één van dé, hé.

5. Water vangen met je scrotum

Net als water vangen met je handen. Maar dan met je scrotum. Is gewoon leuk.

6. Tijdens het scheren even je snor laten staan om te kijken of je er bad ass uitziet

Één van de leukste dingen aan scheren. Wanneer je je baard weer eens een tijdje hebt laten staan en je eindelijk hebt besloten dat alles er af mag en vervolgens die awesome bandietensnor rocken. Al is het maar voor even.

7. Je afvragen of je je neushaar eens moet bijknippen

Ja ze vallen nu wel echt op. Maar hoe doe ik dat? Met de keukenschaar? Hm..

8. En inderdaad..

Je maakt de boel schoon, merkt dat je hem in je handen hebt liggen en denkt ach, waarom ook niet even snel?

Reageer op artikel:
Mannendossier: 8 dingen die mannen stiekem doen in de badkamer
Sluiten