Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 19 december 2017

Love is in the air: Een derde van de mannen doet een aanzoek met kerst

The most wonderful time of the year komt er weer aan. Lekker eten, mooi aankleden en de tijd weg kletsen met familie. Wat hebben we er toch weer zin in. Maar voor sommige koppels onder ons wordt het dit jaar wel een heel bijzondere kerst.

Kerstmis maakt iets los in mensen. En al helemaal bij de mannen die in een relatie zitten. Het lijkt namelijk alsof de vlinders harder beginnen te fladderen bij mannen want een aanzoek met kerst komt vaker en vaker voor.

Aanzoek met kerst is populair

De aanzoeken die met kerst gedaan worden, zijn niet meer op één hand te tellen. En ook niet op tien. Hoewel de meeste bruiloften plaatsvinden in de zomer, worden de aanzoeken vaak al tijdens de feestdagen gedaan. Volgens reiswebsite Chillisauce gaat maar liefst 33 procent van de mannen op hun knieën. En volgens de website is daar wel een reden voor te bedenken.

Het zou goed kunnen dat mannen niet weten met wat voor cadeau ze een vrouw blij kunnen maken. Daarom besluiten ze maar om een aanzoek te doen met Kerstmis, want een verlovingsring is natuurlijk het beste cadeau. Dat is dan weer niet zo romantisch…

Anyway, een aanzoek is een aanzoek en dat is op iedere dag van het jaar een super bijzondere dag. Misschien wel één van de beste dagen van het jaar. Maar met een aanzoek met kerst sluit je het jaar wel op een onvergetelijke manier af.

Staat de naam van jouw man er tussen? Ohhh: Mannen met deze namen gaan waarschijnlijk een aanzoek doen dit jaar

Chillisauce

Reageer op artikel:
Love is in the air: Een derde van de mannen doet een aanzoek met kerst
Sluiten