Mannen dossier: Alles wat je wil weten over zijn edele delen

Iedere maandag is het tijd om weer wat bij te leren over het meest interessante object op de wereld voor vrouwen: mannen. Mannen komen immers van Mars. En aangezien wij van Venus komen is het tijd om die afstand wat te verkleinen. Hopelijk lijkt Mars met dit mannen dossier niet meer zo ver weg en daarom vandaag alles over zijn edele delen.

Alles wat je nog moest (en wilde) weten over zijn edele delen

Lengte

Laten we gelijk maar beginnen met de lengte van zijn penis want ‘size does matter’. In erectie is dit gemiddeld 14,5 cm. De kleinst gemeten penis ooit is 1,5 cm. De grootste daarentegen 33 cm. Liefhebber van dit formaat? Pak dan je koffer in en ga schat zoeken in Afrika. Zij verbergen namelijk de grootste treasures op aarde. Azië is het meest geschikt voor degene die een voorkeur hebben voor de kleinste die er bestaan. En onze Dutchies? Die hebben niets om zich voor te schamen met een gemiddelde lengte van 15,87 cm (op de millimeter af).

Orgasme

Een orgasme van een man duurt gemiddeld zes seconden. Wij als vrouw kunnen maar liefst 23 seconden klaarkomen. Hallelujah.

Zaad

Hoeveel sperma komt er eigenlijk uit? Gemiddeld is dit één theelepel wat gelijk staat aan vijf ml. Een bewonderenswaardig feitje over de kwaliteit: hoe knapper de man, hoe beter zijn zaad schijnt te zijn.

G-spot

Yep, een man heeft er ook één, namelijk zijn prostaat. Hem daar verwennen wordt ‘prostaat melken’ genoemd. Ook al klinkt dat nou niet echt heel aantrekkelijk, het schijnt de lekkerste en meest intense orgasmes te geven.

Ballen

De plaats waar het mannelijke testosteron zich schuil houdt. Uit onderzoek is echter wel gebleken dat hoe groter zijn ballen zijn, hoe minder goed hij later voor zijn kind zal zorgen. Al dat testosteron zorgt er helaas voor dat hij op vrouwen zal blijven jagen en minder thuis zal zijn om samen jullie kindje in slaap te wiegen.

Reageer op artikel:
Mannen dossier: Alles wat je wil weten over zijn edele delen
Sluiten