Mannen dossier: dit zijn de 6 grootste leugens die mannen vertellen

Ja, hoe graag we het ook ontkennen en hoe lief je vent ook is, hij liegt helaas wel eens. Vaak natuurlijk een leugentje om bestwil, maar het blijft vervelend. Het meest shockerende komt nog, want onderzoek heeft uitgewezen dat de gemiddelde man maar liefst zes (say what?!) leugens per dag verkoopt aan zijn liefje. Dear god. Welke zes leugens moeten we dan aan gaan denken?

Dit zijn de grooste leugens die mannen ons proberen wijs te maken:

1. Ik keek niet naar haar

Zelfs jij als vrouw keek naar haar decolletwee. Het blijft natuurlijk confronterend als je vent ineens naar andere billen of borsten aan het staren is, maar denk maar zo, wij draaien ons ook met plezier om voor een lekker compact setje billen.

2. Ik fantaseer alleen over jou

Dit vinden wij persoonlijk de allerergste. Natuurlijk, het wordt tegenwoordig allemaal verkocht als ‘puur natuurlijk en ook héél gezond (blegh)’, maar wij vinden het maar een wát nare gedachte dat onze vent over andere vrouwen fantaseert. *Channing Tatum, Channing Tatum, Channing Tatum*.

3. Mannen denken niet de hele dag aan sex

Ze zullen het nooit toegeven, en ze denken er ook echt niet de héle dag aan. Maar wel vaak. Heel vaak. Nu maar hopen dat het alleen over ons gaat.

4. Ik heb er maar een paar op

Mannen, we weten echt wel wanneer jullie aangeschoten zijn en al helemaal wanneer jullie dronken zijn. Man up en geef gewoon toe. Niets zo irritant als een vent die probeert de schijn op te houden.

5. Mijn mobiel had even geen bereik

Oh, maar online zijn op WhatsApp was geen probleem?

6. Ik ben nu onderweg

Hoe kom je dan alsnog 40 minuten later aan terwijl je er maar 20 minuten over hoeft te doen? Mannen, te laat komen wordt niet gewaardeerd en al helemaal niet als we al aan het gereserveerde tafeltje in het restaurant zitten te wachten. Alleen.

Reageer op artikel:
Mannen dossier: dit zijn de 6 grootste leugens die mannen vertellen
Sluiten