Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 19 juni 2017

Gezocht! Vrijgezellen vrouwen die voor een nieuw televisieprogramma mannen willen keuren op tv

Hou je van gluren naar mooie mannen om vervolgens je ongezouten mening te geven? En droomde je ook altijd al van een carrière op de televisie? Dan komt nu alles samen. Want producent Blue Circle is op zoek naar vrijgezelle dames die mannen willen keuren op televisie.

Dat is wel even anders dan links of rechts swipen op Tinder, want hiermee kom je echt in aanraking met de mooie man himself. De mannen komen voor jou in de rij te staan en het enige wat jij hoeft te doen, is jouw mening geven. Hallo droombaan, waar was jij al die tijd?

Hebben hebben

Ja, want reken maar dat je hier behoorlijk hebberig van wordt. Het is Blue Circle die voor een nieuw programma vrijgezelle dames tussen de achttien en achtentwintig jaar oud zoeken. Je moet niet op jouw mondje zijn gevallen en het heerlijk vinden om jouw mening te geven over de mannen die voorbij komen.

Ze gaven vast twee mannen als voorproefje:

Denk jij dat je het in je hebt om deze mannen te keuren? Ja, natuurlijk kan jij dat. Stuur dan jouw contactgegevens, leeftijd en een paar recente foto’s naar [email protected] met als onderwerp: ‘mannen keuren’. Wellicht ben jij de lucky lady die deze stoel mag betreden, maar pas op dat je er niet afglijdt: het belooft behoorlijk heet te worden.

Dit wil jij ook wel lezen: Jaaa wie wil er een lekkere vent: Take Me Out komt terug op TV

Reageer op artikel:
Gezocht! Vrijgezellen vrouwen die voor een nieuw televisieprogramma mannen willen keuren op tv
Sluiten