Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 7 nov 2018

Mannen met baarden zijn de allerbeste lovers, blijkt uit onderzoek

Heeft jouw lover een baard? Dan mag je jezelf in je handen knijpen. Hij is namelijk een betere lover dan een man zonder gezichtsbeharing. En de kans is groot dat jullie het nog heel erg lang met elkaar volhouden. Dat blijkt althans uit wetenschappelijk onderzoek.

Gooi het scheermes van je lover maar in de prullenbak, of verstop het ergens op een plekje waar hij never nooit kijkt. Want een man met een baard, dat is pas hot. En de kans is bovendien groot dat jullie nog lang en gelukkig leven als je lover een baard heeft.

Uit onderzoek van de Universiteit van Queensland blijkt namelijk dat bebaarde mannen het geschiktst zijn voor een lange relatie. Het staat niet alleen sexy as fuck het is ook nog eens een fijne toekomstvoorspeller.

Baardmans <3

De onderzoekers lieten aan meer dan achtduizend vrouwen foto’s van mannen zien. Een deel had een baard een ander deel had een glad gezicht. De vrouwen mochten oordelen wie ze het aantrekkelijkst vonden en wie ze het geschiktst achtten om een lange relatie mee te hebben.

Je raadt het al: de mannen met baarden zijn veel meer relationschip material dan de mannen met de gladde gezichten. Volgens de onderzoekers associeren vrouwen baarden met pure mannelijkheid. Een bebaarde man ziet er uit als een ruiger die jou wel gaat beschermen tegen al het kwaad in de wereld.

We zijn dan wel geëmancipeerd, maar een ‘kom je me redden’-gevoel is toch ook wel lekker. Net als eindeloos met je vingers door zijn baard kroelen…

Misschien wil je dit ook even checken: Dit zijn dé 8 tekenen dat je je wederhelft hebt gevondenware-liefde-770x462

Reageer op artikel:
Mannen met baarden zijn de allerbeste lovers, blijkt uit onderzoek
Sluiten