Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love 17 dec 2019

Meiden opgelet! Mannen met deze namen gaan in 2020 een aanzoek doen

2019 is alweer bijna achter ons. En stiekem denken we allemaal aan wat ons in 2020 te wachten staat. Hoop jij stiekem op een aanzoek van je lover? Lees dan gauw verder want als hij één van deze namen heeft gaat hij misschien wel op één knie.

De diamantenting, de prinsessenjurk, de mooiste taart maar vooral een leven lang met je lover. Jij ziet het helemaal zitten. Het is nu alleen nog wachten op hét moment. En misschien is dat wel het jaar 2020.

Mannen met deze namen gaan misschien wel op één knie

Je zult wel denken hoe kan een aanzoek nou aan de naam van de vent liggen? Nou meid het zit namelijk zo: mannen trouwen gemiddeld rond hun 34e. Tel daar nog een jaar bij voor het plannen van de bruiloft en je komt uit op het geboortejaar 1986. Ook toen werden er al lijstjes gemaakt met de meest populaire jongensnamen én wat zijn we daar nu blij mee.

Krijg jij een aanzoek in 2020?

Grote kans dat als jouw liefde één van deze namen draagt jij volgend jaar het aanzoek krijgt waar je stiekem een beetje op hoopt. Of ben jij die meid die koudwatervrees krijgt? Check gauw of je in de prijzen valt:

1. Johannes
2. Dennis
3. Jan
4. Mark
5. Jeroen
6. Michael
7. Sander
8. Bart
9. Stefan
10. Martijn
11. Danny
12. Thomas
13. Patrick
14. Hendrik
15. Robert
16. Peter
17. Roy
18. Maarten
19. Willem
20. Kevin

Daar komt de bruid…

En, ben jij de gelukkige? Bereid je dan alvast maar voor op een spetterend aanzoek. Als je lover er nou niet bij zit wil dat natuurlijk ook niet alles zeggen. Wie weet zijn zijn ouders voor een originele naam gegaan in 1986 én krijg je alsnog je aanzoek. En het kan natuurlijk ook dat jouw lover jonger is maar wél al aan aanzoek gaat doen. Uiteindelijk moeten we allemaal afwachten om het zeker te weten. Wij zijn benieuwd meiden.

Van een aanzoek komt trouwen:

Reageer op artikel:
Meiden opgelet! Mannen met deze namen gaan in 2020 een aanzoek doen
Sluiten