Lianne Görtz
Lianne Görtz Love & Seks 30 sep 2019
Leestijd: 3 minuten

11 x waarom mannen die een sportopleiding doen of gedaan hebben de ideale lover zijn

Het is vaak heerlijk om te kijken als mannen zich helemaal geven tijdens een sportsessie op het veld, in een zaal of in een sportruimte. Laat staan als ze je les geven of je begeleiden bij een persoonlijk sportplan. En wat te denken als je een lover hebt die zich door werk of studie alleen maar met sport bezighoudt? Niet alleen in je dromen heb je deze mannen het liefst als je vriend.

1. Vaak zit er een goddelijk lichaam onder die sportkleding

Want ja, als je zowat iedere dag sport, dan ga je dat ook wel zien aan je lichaam. Maar daar hebben we natuurlijk geen probleem mee.

2. Hij geeft niet snel op

Hij is gewend om mensen te motiveren om met sport een bepaald doel te bereiken. Hij zal dan ook niet snel opgeven. Ook niet met bepaalde dingen in je relatie.

3. Hij is heel erg sportief

Deze kan niet missen in het rijtje, maar vergt uiteraard geen verdere uitleg

4. Dat motiveert jou ook alleen maar op te sporten

Als je hem zo goed bezig ziet, denk je alleen maar bij jezelf dat je niet achter kan blijven. En dat is eigenlijk ook goed, want sporten heeft heel veel fijne gevolgen.

5. Hij bespaart je geld

Misschien wat ver gezocht, maar het zou zomaar eens kunnen kloppen. Je lover is zo sportief dat hij die tien kilometer naar dat feestje liever met de fiets aflegt dan met de auto. Tja, dan ga jij natuurlijk niet in je eentje met de auto. En zo zijn er weer wat benzinekosten bespaard.

6. Deze mannen lijken nooit moe te zijn

Van sporten krijg je energie voor tien en al helemaal als je iedere dag sport. Hij zal in ieder geval nooit te moe zijn om af te spreken.

7. Iets uitleggen kunnen ze als de beste

Een moeilijke oefening met een bal, twintig pionnen en drie hoepels moeten de docenten altijd goed uit kunnen leggen. Anders komt er helemaal niets van terecht. Engelengeduld is dan ook vaak één van zijn beste eigenschappen.

8. Dates zijn bijna nooit saai

Saai als in niks doen en op de bank zitten. Nee, hij vindt het ook lekker om iets actiefs met te gaan doen.

9. Hij heeft vaak vakantie

En dat betekent dat hij in die tijd fijn kan poetsen, koken of de was kan doen. Dat is misschien te veel gevraagd, maar hij heeft in ieder geval tijd genoeg om in ieder geval iets te doen.

Meer weten over sport? Resport houdt je op de hoogte!

10. Hij is niet van suiker

In de zomer vinden de gymlessen altijd buiten plaats. Maar ja, de zomer in Nederland kan ook gewoon herfst zijn. Regen of geen regen, er werd buiten gesport. Een spatje regen is dan ook niks voor je lover. En als jij ook niet van suiker bent dan is dat natuurlijk ideaal.

11. Hij heeft een creatieve geest

Gymlessen of sportsessies worden saai als het steeds hetzelfde is. Sportdocenten weten dan ook een simpele oefening met een paar kleine aanpassingen om te gooien tot iets heel anders. Ook in een relatie zul je zien dat hij bijvoorbeeld creatieve oplossingen bedenkt voor problemen. Bovendien zul je je niet snel vervelen met iemand die creatief is.

Dit wil je ook lezen: Samen sporten met je lover is goed voor je rela en dit is waarom

Reageer op artikel:
11 x waarom mannen die een sportopleiding doen of gedaan hebben de ideale lover zijn
Sluiten