Hét beauty product van mannen wat perfect is voor jouw wenkbrauwen

Waarschijnlijk heb je al honderd producten geprobeerd om je wenkbrauwen in model te krijgen én te houden, en de kans is groot dat je hét product nog niet gevonden hebt. Dan hebben we nu de perfecte tip voor je.

Voor het ultieme product om je wenkbrauwen in model te houden zul je even in het badkamerkastje van vriendlief moeten duiken. En hopelijk voor jou heeft hij daar een potje baardwax staan.

Baardwax is namelijk geweldig om je wenkbrauwen in vorm te krijgen. De reden dat baardwax geweldig werkt voor je wenkbrauwen is omdat de haren van zijn baard en jouw wenkbrauwen ongeveer hetzelfde zijn.

How-to?

Nadat je je wenkbrauwen hebt ingekleurd is het tijd om je wenkbrauwen te voorzien van een laagje wax. Gebruik hiervoor een plat (schoon) make-up kwastje. Of je oude mascaraborstel. Dip het kwastje in de wax en strijk hiermee lichtjes over je wenkbrauwen.

Om de haartjes mooi te definiëren kun je nog met een oud mascara borsteltje door je wenkbrauwen gaan. Op deze manier haal je ook de overtollige wax weg.

Reageer op artikel:
Hét beauty product van mannen wat perfect is voor jouw wenkbrauwen
Sluiten