Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 1 jun 2015

Mannendossier: 11 badgirl trekjes die mannen eigenlijk verlangen van hun meisje

Mannen houden van lieve meisjes, toch? Zeker, maar ze vinden het ook niet erg wanneer hun meisjes toch bepaalde trekjes hebben van een badgirl. Wij waren wel benieuwd welke trekjes dat dan zoal waren en vroeger het de mannen in ons nieuwe Mannendossier:

1. Recht door zee

We houden van vrouwen die simpel en recht door zee zijn. Niet dat rare gefiep waarbij we weten dat er iets is, maar je ons niet wil vertellen wat het dan is. ‘Er is niks’ is vele malen erger dan gewoon uitleggen wat er is. Vrouwen die gewoon zeggen waar het op staat zijn de fijnste vrouwen.

2. Onverwachts

We vinden het fantastisch als je een keer buiten het boekje gaat. Elkaar verrassen in je relatie kun je wat ons betreft niet genoeg doen en kan gaan van avondje bowlen tot aankloppen in alleen een regenjas en hoge hakken.

3. Brutaal

(Met mate) brutale vrouwen zijn absoluut aantrekkelijk. Een beetje op je strepen staan als vrouw is geheel niet erg en kunnen wij zeker waarderen als mannen. Als jij iets wil of ziet op een bepaalde manier, dan is het behoorlijk sexy als je daar ook gewoon aan vast blijft houden. Niet dat steeds wisselen van mening. Je bent een vrouw, hebt een mening en daar mogen anderen mee dealen. Punt.

4. Dominant

Normaliter zijn wij mannen dominant, maar we vinden het in zijn geheel niet erg om af en toe een beetje onderdanig te zijn aan onze vrouw. Wel moeten jullie dames er een balans in vinden. Commanderen dat we onze zooi moeten opruimen maakt ons natuurlijk niet bijzonder geil, maar ons af en toe aan onze haren trekken in de slaapkamer is geen enkel probleem. Hou het onverwachts en gebruik het met mate.

5. Zelfverzekerd

Een van de belangrijkste badgirl kenmerken van een vrouw. Een vrouw is pas echt badass als ze goed in haar vel zit en zelfverzekerdheid uitstraalt van een kilometer in de verte. Dames, laat maar zien dat je je sexy voelt in dat rokje of op die hoge hakken. Wilder krijg je ons niet. Wel is er een verschil tussen zelfverzekerd zijn en jezelf te belangrijk vinden. Leer het verschil, dames.

6. Ongehoorzaam

Hiermee doelen we op het feit dat we het heerlijk vinden als je in het openbaar een dame bent, maar met ons een beest. Roepen wij dat we bovenop gaan? Dan mag jij best roepen dat het nu jouw beurt is. Een beetje ongehoorzaamheid vinden we geheel niet erg (zeker niet in de slaapkamer).

7. Voor jezelf opkomen

Vrouwen die niet over zich heen laten lopen zijn de bom. We houden er echt niet van als dames zich gewoon laten behandelen als straatvuil en vinden het super sexy om te zien dat jij niet alleen voor jezelf opkomt, maar dit ook daadwerkelijk kunt.

8. Passievol

Wij mannen willen vrouwen die vol passie zitten. Die ieder stukje van ons erotisch vinden en de relatie met passie benaderen. Een kus mag heus wel eens vluchtig, maar ook wij houden wel van een geile zoen. Zo’n zoen waarbij niet alleen jouw knieën weeïg worden, maar wij je ook eigenlijk meteen op de keukentafel willen zetten.

9. Zondere schaamte

Vrouwen die zich schamen zijn ook niet al te aantrekkelijk. Natuurlijk, wij begrijpen dat je je misschien niet altijd even aantrekkelijk voelt, maar ga je alsjeblieft niet schamen voor dat ene vetrolletje. Als jij dat rolletje owned, dan zién we hem niet eens. Wees trots op wie je bent, wat je hebt en straal dat uit. Want een vrouw met attitude.. Yes.

10. Stoer

Stoere dames vinden we leuk. We houden wel van een meisje met pit. Overigens moet het niet té stoer, want waar zijn wij anders nog voor. We horen je nog wel voor bepaalde dingen te kunnen beschermen, maar als jij zelf die enorme spin in de badkamer durft op te ruimen vinden we dat alleen maar lachen.

11. Stoeipoes

En deze kan natuurlijk niet worden overgeslagen. Een vrouw die een echte stoeipoes is in bed, is iets wat iedere man adoreert. Leuke pakjes, handboeien, ons vasthouden, we vinden het prima. Natuurlijk, je hoeft niet iedere avond uit te pakken, maar het is wel zo leuk om je als man iedere keer weer af te vragen wie er nu onderop komt te liggen. Een badgirl weet wat ze wil en doet wat ze wil.

Reageer op artikel:
Mannendossier: 11 badgirl trekjes die mannen eigenlijk verlangen van hun meisje
Sluiten