Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 7 sep 2015

Mannendossier: 6 x mannelijke kledingstukken die hij enorm sexy vindt bij jou

Wij denken allemaal dat als we hem willen verleiden, we onszelf in een strak jurkje moeten hijsen en daaronder torenhoge hakken moeten dragen. Oké, dat is ook overdreven, maar meestal is dat wel een beetje de richting waarin we denken. Maar guess what, hij schijnt ons ook ongelooflijk hot te vinden in mannelijke kledingstukken.

1. Capuchontrui

Zo’n grote hoodie, je kent ze wel. Ook al accentueert het je figuur niet, we vinden het lekker om je erin rond te zien lopen. We hoeven je niet altijd helemaal opgetut te zien rondlopen. Jij in je chillmodus = sexy.

2. Onze overhemden

Zakelijk, nonchalant en hartstikke sexy. Helemaal als je daaronder naakt bent, of alleen een hipster aan hebt. Als je niet alle knoopjes dichtmaakt, hebben wij nog meer plezier (lees: een prachtige blik op je borsten).

3. Ons colbertje

Als je het koud hebt (of hebt gedaan alsof je het koud hebt), en we slaan ons colbertje om jou heen. Ondanks dat ‘ie veel te groot is, willen we niets liever dan jou mee naar huis nemen en je opwarmen zonder colbertje aan.

4. Onze t-shirts

Waarom we dit sexy vinden? Het staat comfortabel, het staat leuker bij jou dan het ons ooit zal staan, en oké, cliché maar waar, je hoeft er niks onderaan. Het valt ruim en daardoor kunnen we het ook nog eens lekker makkelijk uittrekken. Beter dan al jouw shirtjes wat altijd een enorm moeilijk gedoe is. Die van ons zijn zo over jouw hoofd heen getrokken. Hoppa.

5. Badjas

Het liefst zo’n gladde zachte variant (redactie: zijde). Je ziet nog goed de vormen van je lichaam, de stof valt geweldig om je lichaam heen, en je tepels priemen erdoorheen. Daar zeggen wij geen nee tegen. Oh ja, ook bij deze geldt, even aan het bandje trekken en je bent naakt. En daar hebben wij echt geen problemen mee.

6. Een joggingbroek

Om het rijtje mee af te sluiten. Samen zondag op de bank chillen, jij in je comfi kleding, wij ook. We moeten er niet aan denken dat je altijd maar naast ons zit met een panty aan en hoge hakken. Of dat je nooit eens lekker tegen ons aan kan hangen omdat je leren broek weer te strak zit. Nee, liever de jogging. En we vinden je dan nog net zo aantrekkelijk.

Reageer op artikel:
Mannendossier: 6 x mannelijke kledingstukken die hij enorm sexy vindt bij jou
Sluiten