Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 22 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 6 x waarom hij het ongelooflijk sexy vindt als jij zijn shirt draagt

Zoals we laatst al vertelden vinden wij vrouwen het heerlijk om zijn shirts te dragen (en zijn joggingbroek en zijn trui en zijn ovehemd). Maar wist je dat hij dat ook ongelooflijk sexy vindt? In het Mannendossier van deze week vertellen de mannen ons waarom precies.

1. Het is een teken dat jij van ons bent

Jij hebt ons shirt aan omdat we jou mee naar ons huis hebben genomen. En je voelt je blijkbaar vrij genoeg om ons shirt te dragen. Dat betekent dat er geen sprake is geweest van een one night stand. Als we jou nu in ons shirt zien weten we dat we jou hebben veroverd. Dat we je mogen verslinden wanneer we maar willen, en dat jij degene bent waar wij voor hebben gekozen. Score.

2. Die paar losse knoopjes laten je decolleté nog mooier uitkomen

Als je hebt gekozen voor een overhemd, en vervolgens op ons af komt lopen met de eerste paar knoopjes los.. Poeh, dat is heet. Alleen een overhemd, verder niets. Laten we eerlijk zijn, een decolleté van een vrouw komt nergens zo mooi in uit als in onze blouses.

3. Je ruikt naar ons

In onze shirtjes zit onze geur. Als jij het aan hebt weten we dat je binnen no time naar ons ruikt. En ook dat is helemaal geen vervelend iets. Zo weten we tenminste dat je geen kans maakt als je een andere man tegenkomt. Die ruikt natuurlijk al van een afstand dat je al geclaimd bent door ons. Ha.

4. We weten wat eronder verstopt zit ondanks dat je het niet ziet

Onze kleding is een paar maatjes groter dan de maat die jij hebt. Logisch. En daardoor valt het ruim om je lichaam heen. Maar ook dat vinden we he-le-maal niet erg. Sterker nog, we vinden dat wel lekker. We weten namelijk wat er verstopt zit onder dat ruimvallende shirt. En de gedachte dat we het weten maar het niet direct kunnen zien.. Hmmm… lekker.

5. Het kan gemakkelijk uit

Tsja, nog zo’n voordeel dat onze kleding wijd uitvalt bij jullie vrouwen. We kunnen het daarom des te makkelijker uittrekken. Jouw strakke skinny jeans zijn namelijk altijd een dealbreaker. Helemaal als het een leren versie is. Maar onze shirtjes, die zijn zo floeps uit. In een halve seconde zelfs. Misschien wel nog minder. Hoera.

6. We hebben een rechtvaardig excuus om het uit te trekken

Hey, dat shirtje, die trui of dat ene overhemd blijft van ons. Wij hebben ‘m ooit aangeschaft, hij is te groot voor jou en hij behoort aan ons toe. UITTREKKEN NU. Dank u. Haha.

Reageer op artikel:
Mannendossier: 6 x waarom hij het ongelooflijk sexy vindt als jij zijn shirt draagt
Sluiten