Mannendossier: 6 x wanneer we je girlfriend material vinden

Yasmine Esser 27 jun 2016 Love

Elke week vragen we onze mannen het hemd van het lijf, om vervolgens deze geheimen met jou te delen. Want wat gaat er nou precies om in het mannenbrein? We snappen het steeds een beetje beter. Deze week vroegen we wanneer vrouwen voor een man nou girlfriend material vinden. Je lees hun antwoorden hier.

1. Als je goed kunt opschieten met onze vrienden

Dat vinden we echt fantastisch om te zien. Het beste is nog als je het zelfs naar je zin hebt met onze vrienden als we er zelf even niet bij zijn. Dan voelen we echt hoe geweldig jij bent.

2. Als je je interesseert voor onze interesses

Goed, je hoeft heus niet iedere week uitgedost in de kleuren van onze favoriete voetbalclub te gaan juichen bij ieder doelpunt. En je hoeft ook helemaal geen seizoenskaart aan te schaffen. Maar af en toe langs de lijn staan als we zelf spelen, vinden we stiekem wel heel leuk. En we vertellen ook graag dat ons cluppie heeft gewonnen, dus vraag vooral wat de stand was.

3. Als je ons soms gewoon met rust laat

Dat moet je een beetje aanvoelen. Maar dat maken we waarschijnlijk wel duidelijk met nors gedrag. Sorry meisje.

4. Als je zorgzaam bent

Natuurlijk kunnen we ook prima voor onszelf zorgen. En we vinden het heerlijk om jou te verwennen met een zelfgekookte maaltijd en een glas wijn. Maar wij mannen houden ook echt van vrouwen die zorgzaam zijn. Als je ons vertroetelt als we niet lekker zijn. Als je onze was doet. Of gewoon als je het gezellig maakt in huis met hapjes en drankjes.

5. Als je ons aan het lachen kan maken

Gewoon door ons een beetje te pesten. Ons te laten schrikken door je te verstoppen achter een deur. Door grapjes te maken. Een meisje dat ons gelukkig maakt, is het enige wat we echt willen.

6. Als je het aankunt om samen een kater te hebben

Samen brak zijn is beter dan alleen. Dan kunnen we eten en cola laten bezorgen, de hele dag in bed blijven en de brakheid wegseksen. Hé, dat is soort van wetenschappelijk bewezen hoor. Toch?

LEES OOK: Mannendossier: Van deze 21 typische mannendingen snappen wij vrouwen niets…mannendingen-770x462

Reageer op artikel:
Mannendossier: 6 x wanneer we je girlfriend material vinden
Sluiten