Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 13 apr 2015

Mannendossier: 7 x flaws die jou in zijn ogen stiekem alleen maar leuker maken

Niemand is perfect toch? In het Mannendossier van deze week vertellen mannen welke flaws wij vrouwen eigenlijk allemaal wel stiekem een beetje hebben, maar die er eigenlijk alleen maar voor zorgen dat ze meer van ons gaan houden.

Eigenlijk kwamen alle mannen stiekem tot de conclusie dat deze flaws vrouwen juist zo leuk maakt. Dat we daardoor misschien juist wel perfect zijn. Meer dan wanneer we deze eigenschappen niet zouden hebben. Waarom? Ze leggen het zelf uit:

1. Jullie kunnen soms te zorgzaam zijn

Jullie dames kunnen zo verschrikkelijk zorgzaam zijn. Eigenlijk bijna net zo erg als onze moeder. ‘Heb je wel ontbeten? En moet je geen sjaal omdoen? Het is echt koud!’ Als wij geen zin hebben om te ontbijten ontbijten we niet en als we geen sjaal om willen, willen we geen sjaal om. Maar aan de andere kant krijgen we het dan inderdaad wel weer snel honger en het koud op de fiets..

2. Jullie zijn soms te achterdochtig en jaloers

We krijgen een Facebook berichtje voor onze verjaardag van een vrouwelijke collega en het is weer raak. Jullie raken in paniek en denken meteen dat er van alles aan de hand is. Complete paniek om niks. Maar we vinden het stiekem ergens ook wel lief dat jullie zo gek op ons zijn en je zo snel zorgen maken.

3. Jullie zijn vaak veel te netjes

Serieus. Waarom moet alles weer precies op z’n plek staan en kun je de deur niet uit voordat iedere afwas is gedaan? En die WC rol kan ook straks worden vervangen. Hoewel, die keer toen we het zelf waren vergeten hadden we wel even een probleem..Hmm oké, het is misschien toch wel handig bij nader inzien..

4. Jullie kopen veel teveel kleren en make-up

Waarom heb je vijf verschillende soorten rode lippenstift nodig? En een honderd paar hakken? We kunnen er niet bij met ons hoofd. Jullie zien er echter wel altijd weer adembenemend uit.. Dat dan weer wel. Het oog wil ook wat? Ja oké.

5. Jullie kunnen teveel bezig zijn met anderen

Waarom maken jullie je zo druk over wat anderen vinden en wat anderen denken? Laat je toch niet zo gek maken. Zorg dat je blij bent met jezelf en laat anderen lekker voor wat ze zijn. Zorg ook dat je tijd besteed aan jezelf en niet alleen aan anderen. Oh maar je mag ons nog wel altijd blijven herinneren aan de verjaardag van onze moeder, of aan die van m’n broer, en vertel me ook alsjeblieft wanneer mijn zus is uitgerekend.

6. Jullie willen te vaak gezond eten

We willen soms gewoon burgers. En friet. En bier. Dat vinden jullie toch ook lekker? Ja toch? Ja oke jullie zien er wel erg goed en gezond uit.. En já oke het is ook fijn dat jullie ervoor zorgen dat onze eigen pens een beetje in toom blijft. Dank je wel schatje.

7. Jullie zijn soms veel te neurotisch

Alles moet geregeld zijn voordat je kan slapen, alles moet precies terug op zijn oorspronkelijke plek en een afgebroken nagel moet meteen geveild worden. Waarom moet alles zo neurotisch? Kunnen jullie niks loslaten? Oh je hebt onze vakantie vroeg geboekt en nu hebben we korting? Oke dat is misschien toch wel handig..Meer cocktails.

En zo blijken flaws eigenlijk helemaal geen flaws te zijn..

Reageer op artikel:
Mannendossier: 7 x flaws die jou in zijn ogen stiekem alleen maar leuker maken
Sluiten