Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 13 mei 2019

Mannendossier: 7 x hoe hij weet dat jij de ware bent

Dat moment waarop je het gewoon ineens weet. Ja. Ja, zij is het. Het kan niet anders. Ik voel het. Maar naast dat mannen het soms gewoon voelen, leiden ze het natuurlijk ook van het een en ander af. Wij vrouwen kunnen het natuurlijk niet laten om daar dan eens naar te vragen. Wanneer weet een man het nu eigenlijk? Wanneer weet hij dat hij de ware heeft gevonden? We vroegen het de mannen in ons nieuwe Mannendossier:

1. We kunnen een hele dag met je in bed liggen

En al doen we niets, we kunnen ons niets beters voorstellen op dat moment dan met jou in bed liggen. Enkel en alleen jij bent genoeg voor ons op dat moment.

2. Je gaat perfect samen met onze vriendengroep

Wij mannen (maar wij gokken jullie dames ook wel) vinden het belangrijk dat je goed gaat met onze vrienden. Onze vrienden zullen er namelijk altijd zijn, over de vloer komen en erbij zijn op speciale momenten. We willen niet zeggen dat het net zo belangrijk is als familie, maar het komt verdacht veel in de buurt. Als we zien dat jullie helemaal opgaan in onze vriendengroep weten we het bijna zeker: she might be the one.

3. We zijn niet bang om over een toekomst met je na te denken

Samenwonen, kindjes, we zien het wel voor ons. Normaliter moesten we er niet aan denken of zeker niet met het meisje waar we op dat moment mee waren, maar met jou voelt het op de één of andere manier gewoon juist. Simpel als dat. We kunnen het niet echt verklaren, je voelt gewoon dat het goed zit.

4. De seks is fantastisch

We kunnen er wel omheen draaien voor jullie dames, maar goeie seks is gewoon belangrijk. Het spijt ons, ofzo. De seks moet gewoon fantastisch zijn. We willen naar je verlangen en wanneer we je eenmaal hebben, uit elkaar trekken. Simpel als dat.

5. We zijn minimaal één keer per week bang om je kwijt te raken

Jup, dat klopt. Hadden jullie dames vast niet achter ons stoere mannensoort gedacht hm? Als we echt het meisje van onze dromen te pakken hebben, dan zijn ook wij gewoon bang om haar te verliezen. Stel je maar eens voor dat je een diamant van een aantal miljoen in je handen krijgt geduwd. Zo, hier, van jou. Ergens kan je er enorm van genieten en kun je niet geloven dat je hem in handen hebt, maar anderzijds vind je het ook doodeng. Je kunt het namelijk kwijtraken en niets zou het kunnen vervangen. Zo voelt dat dus. Doodeng.

6. We zitten op één lijn

We willen met onze vrouw op één lijn zitten. We moeten ergens op elkaar lijken en elkaar verdomde goed kunnen aanvoelen, anders is er geen beginnen aan en enkel vragen om ruzie. Wanneer je je goed in elkaar kunt inleven is er zelden reden voor een onenigheid. En ja, het geheel voorkomen is natuurlijk vrijwel onmogelijk, maar jullie begrijpen waar we heen willen.

7. We willen ieder mooi moment het liefste met je delen

Alles wat we meemaken aan mooie momenten willen we met je delen. ‘Was … maar hier’. Suf, want we moeten er gewoon van genieten op het moment. Maar wanneer we ineens doorhebben dat we balen dat je er niet bij bent om het moment met ons te delen, dan gaan er wel belletjes bij ons rinkelen. Blijkbaar ben je toch behoorlijk wat belangrijker dan voorgaande dames. Hm…

Reageer op artikel:
Mannendossier: 7 x hoe hij weet dat jij de ware bent
Sluiten