Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 11 mei 2015

Mannendossier: 7 x wat mannen eigenlijk willen vragen en zeggen op jullie eerste date

Wij vrouwen kennen natuurlijk alleen onze kijk op een eerste date. We weten precies wat we er van hopen, weten niet wat we er van moeten verwachten en vinden het spannend om dingen te vragen. Gelukkig geldt dat net zo goed voor de mannen.

Gelukkig kunnen mannen ook lief zijn, soms zelfs zonder dat we het doorhebben.

Stiekem zouden ze ons wel een aantal vragen willen stellen die we waarschijnlijk in het echt niet bepaald zouden waarderen. Er over lezen is gelukkig wel hilarisch. We vroegen de mannen wat zij nou éigenlijk zouden willen vragen als het allemaal maar kon. De man aan het woord:

1. Zeggen hoe geweldig we je borsten of billen (of allebei) wel niet vinden

Gewoon even als binnenkomer. Het is gezicht, borsten, billen. Soms in een andere volgorde, maar daar komt het wel snel op neer. Niks mis mee, zo zit de man nu eenmaal in elkaar. En zeg nu zelf dames, jullie doen sowieso ook een snelle check of alles zit waar jullie willen dat het zit. En ja, als het zou kunnen zouden we jullie het liefst meteen vertellen dat jullie zo’n lekkere kont en geweldige borsten hebben.

2. Vragen of jij ons eigenlijk een lekkerding vindt

Tja, want ook ook wij willen dat wel eens weten. Jullie meisjes hebben de ‘hard to get’ truc inmiddels wel aardig onder de knie en kunnen mannen met gemak een aantal uren laten gissen naar waar dit nou toch heengaat. En ja, dat is ronduit vermoeiend.

3. De rekeningendans met elkaar doen

Wij mannen willen best de rekening betalen op de eerste date. Vaak stellen we ons daar van tevoren wel op in. Maar we vinden het toch wel charmant om de rekeningendans met je te doen. Doe op z’n minst alsof je wíl betalen, zodat wij heldhaftig de bon kunnen afpakken.

4. Weten met hoeveel mannen je naar bed bent geweest

Simpel als dat. We willen gewoon weten of je voorheen een wilde tante bent geweest of het rustig hebt gehouden in je hotel.

5. Vragen wat voor type je in bed bent en of je van kinky dingen houdt

Tja, wij mannen hebben het liever gewoon kant en klaar op een bordje. Betekent overigens niet dat het niet een beetje freaky overkomt als je dat al meteen roept op de eerste date, maar benieuwd zijn we zeker wel.

6. Of de date eigenlijk op seks kan gaan uitlopen of niet

Is toch goed om te weten? We merken dat er een connectie is, maar hebben geen idee wat jij met jezelf hebt afgesproken. Misschien ben je zo’n meisje ‘wat het niet doet op de eerste date’. Of je bent er eentje die daar totaal geen moeite mee heeft en leeft onder het motto: ‘lang leven de lol’.

7. Wat voor type je bent in een relatie

Obsessief, jaloers, zorgzaam? Ieder meisje heeft een bepaald kenmerk in een relatie. En vaak kom je daar als man pas laat achter. Daarom zouden we het eigenlijk wel gewoon meteen willen weten. Je weet wel, voordat we er aan beginnen. Maar vaak hebben vrouwen zelf niet eens door wat voor type ze zijn.

Reageer op artikel:
Mannendossier: 7 x wat mannen eigenlijk willen vragen en zeggen op jullie eerste date
Sluiten