Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 16 jul 2019
Leestijd: 3 minuten

Mannendossier: 8 dingen die je vriendje denkt, maar je nooit zal vertellen

Soms willen de mannen ons gewoon niet kwetsen. En dat is allemaal heel aardig en lief. Maar ja, hoe weten we dan wanneer ze iets echt menen of dat het allemaal stiekem is om ons zoet te houden? Ach, we kunnen natuurlijk ook niet klagen met zulke vriendjes, maar stiekem waren we wel benieuwd. Volgens de mannen denken ze regelmatig de volgende 8 dingen maar zullen ze die nooit vertellen:

1. We houden er niet van om ‘s avonds geforceerd te bellen voor een ‘slaap lekker’.

Wij als vriendjes houden er nu eenmaal niet van om geforceerd te worden tot het doen van dingen (net zoals jullie, eigenlijk). We willen met je bellen wanneer we daar zelf zin in hebben, niet omdat het moet of omdat we dat zo hebben afgesproken. Echter zijn we waarschijnlijk wel dusdanig gek op je dat we het wel voor je zullen doen, maar dan weet je het in ieder geval wel.

2. We zien die paar extra kilo’s helaas echt wel

Tja, wanneer je bent ons aan het daten bent wil het nog wel eens gebeuren dat je wat extra gewicht aankomt met al die leuke etentjes. En helaas krijg je die er niet allemaal afgesekst (tenzij je héél hard werkt). Gelukkig komen wij ook ietwat aan (meer bieravonden om te ontsnappen aan de relatiesleur af en toe maar dat terzijde) en vinden we je nog even leuk. Zolang jij lekker in je vel zit en kunt genieten van onze momenten samen, zijn we allang tevreden.

3. Hoe naakter, hoe beter

Hoewel jij misschien verschrikkelijk veel van je trainingsbroek en slobbershirt houdt, houden wij daar niet van bij een vrouw. We vinden het heerlijk als jij je best doet op een look of outfit, ook al is het voor een casual etentje. Tja. Can you blame us?

4. Meer seks

Wij willen onszelf nu eenmaal nuttig en nodig voelen. Dat zit in ons DNA. Net als dat het in ons DNA zit dat er flink wat af moet worden gerampetampt. Als alles goed zit krijgen we nooit genoeg van ons seksleven, dus hou je nooit in indien je er gewoon (alweer?!) eens ‘zin in hebt’.

5. Je hoeft nauwelijks make-up te dragen

Stiekem weten jullie het wel, maar als het aan ons ligt hoef je echt niet zoveel make-up te dragen. We zien het echt niet als je een beetje extra highlighter aanbrengt op je jukbeenderen of wanneer je een zwart lijntje boven je ogen hebt gemaakt. Wij vinden het vaak het aantrekkelijkst wanneer je er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Zoals jezelf dus. Scheelt weer wat werk in de ochtend. Kun je beter een ontbijtje voor ons maken.

6. We hebben soms behoefte aan een mannenavond

Wij mannen verlangen nu eenmaal naar mannentijd. In die tijd moeten we schreeuwen, bier drinken en schelden. Net als dat jullie girlsnights nodig hebben om de zoveel tijd. Echter zullen wij niet zo snel zeggen dat we willen chillen met onze vrienden, omdat we je niet willen kwetsen. Maar dan weet je het nu. Laat ons gaan, of ga zelf weg.

7. We houden van avontuur in de slaapkamer

Hoe gelukkig wij ook met je zijn in de slaapkamer, het kan altijd nog leuker. We proberen graag iets nieuws, ondanks dat jullie daar af en toe bang voor zijn. Maar wees niet bang, het betekent echt niet meteen dat je helemaal Fifty Shades of Grey stylo hoeft te gaan, maar een nieuw standje kan zo maar eens de truc zijn om dingen een beetje op te spicen.

8. Even thuis is ook best

Hoewel het leuk is om uit te gaan, vinden wij het ook maar wát heerlijk om lekker een avondje op de bank te hangen met een home-cooked meal (door jou).

Reageer op artikel:
Mannendossier: 8 dingen die je vriendje denkt, maar je nooit zal vertellen
Sluiten