Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 15 okt 2018

Mannendossier: 8 tekenen dat je altijd in zijn gedachten zit

Hoe weet je nou of hij jou net zo leuk vindt als jij hem? Hoe weet je of je in zijn gedachten bent? Nou, toen we dat aan de mannen van ons Mannendossier vroegen, bleek het eigenlijk heel simpel en ook heel lief. Je leest hier hun antwoorden:

1. We stellen vragen over dingen die je eerder hebt verteld

Ja, wij mannen kunnen heus wel luisteren hoor. En als we je echt leuk vinden, hebben we opeens een supergeheugen. Jij zorgt er voor dat we veel attenter worden, maar dat komt gewoon omdat je altijd in ons hoofd zit.

We denken aan je en daarom vragen we ons af hoe het gesprek ging met je baas, of je moeder nog boos is en hoe het gaat met je salsadanslessen of hardloopsessies.

2. We sturen je goodmorning- en goodnightberichtjes

Het klinkt misschien als een cliché, maar jij bent echt de eerste persoon waar we aan denken als we ‘s ochtends wakker worden. En de laatste persoon waar we aan denken als we gaan slapen.

Maar we vinden het ook heel leuk om te weten dat jij aan ons denkt ‘s ochtends en voor je naar bed gaat. Dat is ook de reden waarom we lieve berichtjes sturen, om te zorgen dat wij net zo erg in jouw gedachten zijn als andersom.

3. We maken van jou onze prioriteit

We denken aan je en daarom sta jij altijd op de eerste plek. Als vrienden willen afspreken, zullen we ons altijd eerst afvragen of jij niet wilde daten.

We hebben genoeg te doen – vrienden, voetballen, gamen – net als jij waarschijnlijk. Maar als we voor je gaan, dan maken we tijd voor je. Als een man dat niet doet, weet je eigenlijk al genoeg.

4. Als we met vrienden of familie zijn, vragen we of je ook langskomt

Dat vinden we oprecht gezellig. Oké, misschien niet als je ze nog nooit hebt gezien, dan kan het voorstellen wel even een ding zijn. Maar als we met onze vrienden in de stad zijn, dan bellen we je wel even op om te vragen of je toevallig in de buurt bent.

5. We kijken niet op onze telefoons als we bij je zijn

We geven je namelijk de volle aandacht. Die berichtjes van andere mensen kunnen wel even wachten toch?

6. Tenzij we een foto van je willen maken

Zodat we later nog naar je kunnen kijken. Ja, wij mannen hebben ook onze zoetsappige kanten hoor. Al zullen we dat nooit in het openbaar toegeven, daar zijn we gewoon te trots voor.

7. Soms nemen we spontaan een kleinigheidje voor je mee

Gewoon, omdat we aan je moesten denken toen we dat boek zagen. Of omdat jij had verteld dat je oortjes stuk zijn en je nu geen muziek meer kan luisteren op de fiets.

8. We overspoelen je met berichtjes, over niets

Omdat je in onze gedachten zit, denken we eigenlijk automatisch bij álles aan je. Dat betekent soms dat we je echt álles sturen wat in ons hoofd opkomt. Als je denkt: ‘haha, wat een raar bericht, hoezo vertelt hij me dit?’, dan weet je dat het goed zit en dat je in onze gedachten zit.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Mannendossier: 9 x de meest sexy en verleidelijke kledingstukken die vrouwen kunnen dragenwatvindenmannenaantrekkelijk-770x462

Reageer op artikel:
Mannendossier: 8 tekenen dat je altijd in zijn gedachten zit
Sluiten