Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 4 mei 2015

Mannendossier: 8 x lieve dingen die wij voor jou doen zonder dat je het misschien door hebt

Awh, we zijn dol op onze vriendjes. Zeker wanneer ze ons stiekem eens mee uit eten nemen of op een andere schattige date. Maar we mogen ook niet vergeten dat onze mannen vaak hele lieve dingen doen in het geniep. We hebben ze soms niet eens door. Gelukkig biechten een paar dappere mannen het geheim nu op:

Lees ook welke elf onverwachte dingen hij helemaal geweldig vindt aan jou.

1. We staren niet naar andere vrouwen wanneer jij in de buurt bent

Laten we maar niet doen alsof jullie het niet weten. Mannen kijken nu eenmaal graag naar vrouwen. Ja óók wanneer we een vriendinnetje hebben. Want tja, wend jij je ogen af wanneer iemand Ryan Gosling in je gezicht duwt, ook al heb je ons? Zo dachten wij. Maar wij willen het nog wel eens wat opvallender doen dan jullie vrouwen. Zeker op straat. Alleen weet een echte man dondersgoed dat hij zijn ogen die avond op jou gericht moet houden.

2. We ruimen het huis op als je langskomt

Jij denkt misschien heel even bij binnenkomst: ‘Goh, wat prettig dat hij zo netjes is’, en vergeet het vervolgens weer net zo goed. Maar als je bij ons binnenkomt en ons huis is helemaal netjes opgeruimd, doen we dit vaak speciaal voor jou (tenzij je een enkele neuroot aan de haak hebt geslagen). Het even opmerken mag dus best. Vinden we leuk.

3. We laten je bij het raam laten zitten in de trein of het vliegtuig

Dit is misschien wel een van de schattigste dingen die wij voor jullie doen. Vinden we zelf dan. Het is je misschien niet eerder opgevallen, maar let er maar eens op. Zit jij stiekem altijd op de goede plek? Dat doen we bewust. Echt.

4. Als we nieuws hebben dan delen we dit als eerste met jou

Jij weet waarschijnlijk niet altijd dat jij de eerste bent waarmee we het nieuws delen. Maar het is wel zo. Jij bent de eerste die we bellen. Onze lover of vriendin. Best schattig van ons toch?

5. We laten je uitrazen in discussies

Geloof ons, wij houden niet van ruzies, maar soms zijn ze onvermijdelijk. En dan is het gewoon even nodig. Maarja. Echt blij zijn we er niet mee. En wat doen we dan? JUIST. We laten jou even uitrazen. Grotere kans dat we sneller naar het goedmaaksex gedeelte kunnen. Ehh, knuffelen bedoelen we natuurlijk.

6. We ruimen ons ondergoed netjes op als we bij je thuis zijn geweest

We weten het, in onze eigen kamer is het vaak een slingerende-onderbroekenparade. Geldt overigens ook voor sokken. Jullie merken het altijd op als ze er blijven liggen, per ongeluk. Maar zie je het ook als we het hebben opgeruimd? Want dat doen we echt vaak. En niet voor onszelf, maar voor jullie.

7. We hangen onze handdoek uit en laten ‘m niet nat op een hoopje liggen

We zijn geen zestien meer en weten inmiddels dat dit hoog in de irritatiefactor kan liggen van jullie. En daarom ruimen wij het heel lief op. Kusje?

8. Als we een kopje koffie voor je zetten als je wakker bent

Misschien is het bijna een normale zaak voor je geworden, omdat we het altijd doen maar vergeet niet dankbaar te blijven voor de kleine dingen die wij voor je doen, want wij willen net zo goed erkenning voor onze kleine gebaren. Niet waar?

Reageer op artikel:
Mannendossier: 8 x lieve dingen die wij voor jou doen zonder dat je het misschien door hebt
Sluiten