Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 30 nov 2015

Mannendossier: 8 x wat jou veel specialer maakt dan iedere andere vrouw in zijn leven

Mannen hebben genoeg vrouwen om uit te kiezen. Zo dartelen er alleen in Amsterdam al om iedere tien mannen zestien vrouwen. Say what? Yep. Helaas wel. Plus, iedere man wil wat anders natuurlijk. Maar hoe zorg je er dan voor dat die knappert jou ziet staan? Dan jij dé vrouw voor hem bent? In het Mannendossier van deze week vroegen we wat hij nou echt bijzonder vindt aan een vrouw, waarmee we kunnen opvallen en hoe we zijn hart kunnen veroveren.

1. Als niet alleen je uiterlijk mooi is maar ook je karakter

Natuurlijk kijken we wel of we haar koppie knap vinden. Maar we zijn snel genoeg verveeld als ze geen hersens heeft. We houden al helemaal niet van vrouwen voor wie uiterlijk alles is. We vinden het ook belangrijk dat ze ons ziet voor wie we zijn in plaats van als alleen een lekker hapje. Kijk, bij een one night stand maakt dat niet uit. Maar als ze graag iets voor de lange termijn wil dan gaat het sowieso ook over het innerlijk.

We vallen op vrouwen met een fijn karakter en niet alleen maar op een vrouw die weet hoe ze een laag make-up moet opdoen en haar haren perfect in model kan brengen. Mooi zijn heeft met veel meer dingen te maken dan alleen uiterlijk. En als ze echt mooi is, zowel van binnen als van buiten, hebben we geen enkele reden om haar te laten gaan.

2. Als je onafhankelijk bent maar wel voor ons wil zorgen

We houden van een vrouw die haar eigen boontjes kan doppen. We vinden het nog fijner als een vrouw op haar eigen benen kan staan, haar eigen leventje heeft en haar eigen ding doet. Maar we vinden het ook enorm fijn als een vrouw wel voor ons wil zorgen. Het is sexy als ze hard werkt, maar af en toe willen we wel tijd samen. Het is fijn dat ze altijd uit eten is met werk, maar het is ook heerlijk als ze een keer wil koken. We houden ervan als een vrouw tijd maakt om ons in de watten te leggen. Wij zullen datzelfde terug doen. Promise.

3. Als je passie en doorzettingsvermogen hebt en iets wil bereiken in het leven

Het leven zit vol kansen en mogelijkheden, grijp die. Het is zo mooi om te zien als een vrouw iets wil bereiken en niet opgeeft voordat ze het heeft bereikt. Wat dat dan ook is. Ze hoeft echt geen CEO te worden van een enorm bedrijf, als zij gelukkig is ergens anders is dat natuurlijk helemaal prima. Als ze maar weet wat ze wil en er alles aan doet om dat te behalen. Wij zullen er zijn om haar te helpen op de weg er naartoe en haar kussen als het is gelukt. Maak je dromen waar.

4. Als je sexy bent en lief tegelijk

We vinden het geweldig als een vrouw soms in een beestachtige modus zit en daarna weer ontzettend lief ligt te spinnen op de bank. We willen een vrouw die zich sexy kan voelen en de allerliefste in de wereld is. Een mooiere combinatie bestaat er vaak niet. Iedere man wil overladen worden met liefde, maar iedere man wil ook een vrouw die comfortabel is met haar lichaam en uit haar ogen kan kijken alsof ze iedere minuut de kleren van ons lijf gaat trekken.

5. Als je jezelf durft te zijn

Dit is zo ontzettend belangrijk. Een vrouw die precies durft te zijn wie ze is, zal altijd de mooiste vrouw op aarde zijn. We willen niet iemand ontmoeten die na een paar maanden totaal iemand anders wordt. We willen niet iemand die zich overal achter verschuilt. We willen een vrouw die trots is op wie ze is en dat ook durft uit te stralen naar de rest van de wereld. Daar smelten we van en daar kun je ons mee veroveren.

6. Als je ervoor zorgt dat we je kunnen vertrouwen

Vertrouwen is belangrijk. Je kunt alleen in ons hart komen als wij je door en door kunnen vertrouwen. En of we dat kunnen doen ligt in jouw handen. We willen voelen dat je ons op de eerste plek zet, we willen je kunnen vertrouwen dat je bent waar je zegt dat je bent. We willen je namelijk de ruimte kunnen geven om te doen wat je wil doen. Maar beschadig ons vertrouwen alsjeblieft niet. Wij willen jouw vertrouwen namelijk ook niet beschadigen. Als we echt voor je kiezen dan ben jij alles wat we willen.

7. Als je écht naar ons wil luisteren

Als we een vrouw uitzoeken dan kiezen we ervoor om ons leven samen met haar door te brengen. We willen voor haar zorgen, haar helpen, haar het hof maken. Maar we kunnen het enorm waarderen als je naar ons wil luisteren. We weten dat vrouwen graag praten maar wij hebben ook een verhaal. We luisteren met liefde naar het verhaal over je zoektocht naar de perfecte jurk voor Kerst of over die schattige puppy die je zag op straat, maar wij maken ook wat mee en hebben ook jouw support en advies af en toe nodig.

8. Als je ons liefde kan geven zoals je nog nooit van iemand anders hebt gehouden

We hebben allemaal een verleden en dat kunnen we best accepteren. Tenminste, we willen niet precies weten wie je exen zijn en met wie je allemaal het bed hebt gedeeld. We hoeven geen oude koeien uit de sloot te halen. Maar wat we wel willen is het gevoel krijgen dat er nog nooit iemand is geweest waarvan je zo hebt gehouden als van ons. We willen voelen dat je voor ons door het vuur zou gaan en dat je hart bijna letterlijk in vuur en vlam staat. Als je je wil onderscheiden, overlaadt ons met liefde, met jouw unieke liefde. Want liefde laat ons voelen dat we leven. En we leven zo graag met jou.

Reageer op artikel:
Mannendossier: 8 x wat jou veel specialer maakt dan iedere andere vrouw in zijn leven
Sluiten