Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 20 feb 2019

Mannendossier: 8x wat een awesome vriendin maakt volgens mannen

Wat we als vrouw natuurlijk allemaal wel eens zouden willen weten is wat mannen nu eigenlijk verlangen van een ideaal vriendinnetje. Moet ze stoer zijn? Lief? Een beest in bed of juist een rustig type? We kunnen eindeloos gaan lopen gissen, of we kunnen het de mannen gewoon zelf vragen. Dat laatste leek ons de beste optie. Wat maakt volgens de mannen een awesome vriendinnetje?

1. Ze haalt het beste bij je naar boven

Wij mannen vinden het fijn als onze vriendin ons steunt in wat we doen. Ook al is het niet compleet hun straatje, dan waarderen we het des te meer als ze zich er in willen verdiepen of ons op z’n mist aan willen moedigen.

2. Ze respecteert je

Als man vinden we het belangrijk om ons gerespecteerd te voelen. Dat resulteert zich in elkaar netjes behandelen in het openbaar ook al is er ruzie en elkaar netjes uithoren om elkaar beter proberen te leren begrijpen. Overigens waarderen we het ook als je ons gewoon de man laat uithangen. Mannen en vrouwen zijn nu eenmaal verschillend waardoor wij soms gewoon voetbal willen kijken met de mannen en spareribs willen eten. Just let us be en dring ons geen salade en speltbrood op als we er geen zin in hebben.

3. Ze is onafhankelijk

Mannen adoreren onafhankelijke vrouwen. Ze moet haar eigen ding hebben en prima voor zichzelf kunnen zorgen. We hebben simpelweg geen zin om te babysitten, net als dat jullie daar waarschijnlijk geen zin in hebben bij ons, dames. Je moet beiden je eigen leven hebben en deze met elkaar zien te integreren. Niet zonder elkaar kunnen leven breekt uiteindelijk altijd op.

4. Ze gaat goed om met je vrienden en familie

Niets zo belangrijk als een vrouw die goed om gaat met je vrienden en familie. Wanneer ze klinkt met je vrienden weet je dat jij niet de enige bent die haar geweldig vindt en tja, je ouder blijven je ouders. Mocht het nu echt goed uitpakken, dan moeten ze haar natuurlijk wel net zo adoreren als wijzelf.

5. Ze is intelligent

Sorry dames, maar de domme dozen parade werkt gewoon niet meer. Misschien voor een one night stand, maar over het algemeen willen we dat onze vrouw ons begrijpt en ons vooral uitdaagt. Laat ons mannen maar nadenken. Echt, we vinden het leuk.

6. Ze heeft een goed gevoel voor humor

Vrouwen met humor zijn een goudmijn. We krijgen graag onze vrouw aan het lachen, maar vinden het nog mooier als zij ons kan laten lachen. Als dat een relatie niet interessant houdt, dan weten wij het ook niet meer…

7. Ze houdt van seks

… Hoewel seks natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van een relatie is. Niet alleen het seksueel actief zijn is essentieel, maar we moeten ook op één lijn zitten in de slaapkamer. Als wij van ruig houden en zij alleen van zacht, dan valt het natuurlijk ver te zoeken. Tja, respect voor de mensen die relaties stand kunnen laten houden zonder seks, maar over het algemeen durven we wel te stellen dat de gemiddelde man seks belangrijk vindt in een relatie.

8. Ze zeurt niet zonder goede reden

Tja, sorry dames, maar we houden er gewoon niet van als jullie lopen te zeuren om niks. We zijn er echt om jullie te steunen door dik en dun, maar er zijn grenzen. Natuurlijk, we zijn soms wat onhandig (chillen met vrienden tot laat en vervolgens niks laten horen terwijl jullie je zorgen zitten te maken), maar om alles gaan lopen piepen maakt ons niet blij en we gokken jullie ook niet. Choose your battles ladies.

Reageer op artikel:
Mannendossier: 8x wat een awesome vriendin maakt volgens mannen
Sluiten