Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 3 aug 2015

Mannendossier: 9 kleine dingen die hij voor je doet omdat hij van je houdt

Weten hoe de man denkt is een van de meest interessante dingen die we kunnen bedenken als vrouw. Want soms kunnen we er echt niet bij. Waarom doen ze iets? Wat zouden ze nu denken? Zijn ze nu echt gek op me? We wilden wel eens weten hoe mannen stiekem laten weten dan ze van ons houden door het te verstoppen in de kleine dingetjes. De manier om erachter te komen? Door te vragen. De mannen antwoorden als volgt:

1. Door de regen naar jullie toekomen op de fiets, ook al hadden we bij ons afgesproken

We weten heus wel dat jullie meisjes niet van regen houden. En het is oke. Wij kunnen wel tegen een stootje en fietsen met liefde door die paar druppeltjes.

2. Door bij jullie te blijven als jullie ziek zijn

Ja, we weten dat we het risico lopen om ziek te worden, maar hé. Liefde is liefde toch? We zijn gek op je, dus laten zo’n snotneus echt geen roet in het eten gooien.

3. Door ’s ochtends uit bed te snellen om jullie favoriete ontbijtje (op bed) te kunnen klaarmaken

Jaaa dames, ook wij kunnen de romanticus uithangen. Het is een simpel gebaar om jullie te laten weten dat we jullie leuk vinden. En we weten dat jullie ervan smelten. Sorry.

4. Jullie het restaurant laten kiezen en vervolgens zonder klagen mee gaan naar de vega tent

Nou, en dat is écht liefde hoor. Want zoals we allemaal weten gaat liefde door de maag van de man. En áls we dan een keer geld uit geven met een etentje, dan doen we dat ook het liefst aan een stuk vlees. Maar ja, liefde he.

5. Zorgen dat het eten klaarstaat wanneer jullie een zware dag achter de rug hebben gehad

Maar een lekker hapje gaat natuurlijk ook prima naar binnen bij jullie dames. We weten hoe heerlijk jullie het ook eens kunnen vinden om de voeten omhoog te gooien en een warm bordje op schoot te krijgen.

6. Vragen naar de kleine dingen waarvan jullie alweer dachten dat we het waren vergeten

Ha! Ja, wij weten dat jullie dat een ding vinden. En jullie moeten het ons ook vergeven als we eens iets vergeten. We willen het echt wel onthouden, maar jullie vertellen soms zoveel. We proberen het echt..

7. Meteen langskomen na een reis of lang weekend, ondanks dat we compleet zijn gesloopt

Want we hebben je gemist. Ook al hebben we dat misschien niet iedere dag gezegd. Maar we hebben je gemist. En daarom komen we het liefst meteen tegen je aanliggen als een groot balletje slaperige man.

8. Voorstellen om naar die romantische film te gaan in plaats van die nieuwe actiefilm

Dit is échte liefde. Er zijn weinig mannen die van die sappige troep houden, waardoor je zeker wel mag aannemen dat hij dol op je is wanneer je hem mee krijgt gesleept naar de nieuwste film van Channing Tatum.

9. Je tuttige tas dragen wanneer we samen op reis gaan

We zijn je man en zijn er trots op. We dragen jou nog mét tassen als het moet.

Reageer op artikel:
Mannendossier: 9 kleine dingen die hij voor je doet omdat hij van je houdt
Sluiten