Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 28 apr 2015

Mannendossier: 9 vieze dingen die vrouwen doen die mannen stiekem toch wel aantrekkelijk vinden

Is het je wel eens opgevallen dat je vriendje of mannen in het algemeen soms iets heel ranzigs best wel aandoenlijk kunnen vinden? Wanneer je een boer laat en denkt 'oh nee!' en hij alleen maar moet lachen? Naar die dingen waren we bij Beautify wel benieuwd. Daarom vroegen we de mannen om ons heen om wat zij, terwijl vrouwen eigenlijk een beetje vies doen, toch best aantrekkelijk vinden. Lees en geniet:

1. Wanneer je per ongeluk je ondergoed vergeet aan te doen

De gedachte is voor jullie misschien een beetje viezig, maar wij mannen vinden het heter dan heet. Probeer het maar eens uit. Stiekem tijdens een etentje in ons oor fluisteren dat je je ondergoed bent ‘vergeten’ zal de rekening alleen maar sneller laten komen.

2. Met hem zweten

Oke, zweten op zich is misschien niet super heet, maar wanneer je zweet met ons is het natuurlijk hele andere koek. Tijdens een potje stoeien bijvoorbeeld maar ook wanneer we samen zouden gaan sporten.

3. Spareribs eten met je handen

Vrouwen die kunnen eten zijn sexy, zeker als ze het niet erg vinden om hun handen vies te maken. Dames die zich wel raad weten met een goeie lading spareribs worden zeker niet als onaantrekkelijk gezien. Ellebogen op tafel en gaan.

4. Je vingers aflikken na het eten

En na een set goeie spareribs likt een beetje vrouw natuurlijk vervolgens haar vingers van voor naar achter af. Een beetje vies? Welnee jo, vinden wij mannen hartstikke leuk.

5. Je volstoppen na het uitgaan

Om nog maar een beetje op de eetroute te blijven. We vinden het geniaal wanneer een vrouw zich na het uitgaan net zo kan vergrijpen aan een Turkse pizza als dat wij dat doen. Lekker bunkeren, we vinden het alleen maar prachtig.

6. Wanneer jij in ons vieze shirt rondloopt

We hebben er mee in de tuin zitten wroeten of een band mee vervangen. Het zit onder het zweet en andere viezigheid. En toch, toch kies jij ervoor om je te hullen in ons ranzige shirt. En já we vinden het sexy.

7. Nagels bijten

Oke, het staat natuurlijk niet echt charmant, maar je ziet er wel uit als een kleine eekhoorn wanneer je onrustig zit te kauwen op je nagels.

8. Aan je borsten zitten na het uitdoen van je BH

We kunnen het ons bijna voorstellen hoe het moet zijn om je BH uit te doen na een lange dag. Misschien is het zoiets als je schoenen uittrekken na het sporten? Maar wanneer jullie ze dan eindelijk de vrijheid gunnen en ze een soort van los masseren willen we er meteen aanzitten. Nee het kan ons dan niet schelen dat je misschien plakt of je liever eerst wil douchen. Geef ze gewoon hier.

9. Boeren na een goeie maaltijd

Een boertje na een flinke maaltijd of na een biertje vinden we best schattig. Als het niet te vaak gebeurt dan. Want je blijft natuurlijk wel een meisje.

Reageer op artikel:
Mannendossier: 9 vieze dingen die vrouwen doen die mannen stiekem toch wel aantrekkelijk vinden
Sluiten