Mannendossier: 9 x hoe hij het liefst met jou chillt

Stress, we hebben het allemaal. Deadlines op je werk, een iets te druk sociaal leven en zelfs de kleine dingetjes in je dagelijkse leven zorgen al voor paniek. En daar hebben de mannen ook last van. Tijd om eens te ontspannen met zijn allen. Daarom vroegen we de heren in het Mannendossier van deze week hoe zij nou het liefst chillen.  En dan natuurlijk met ons. En psst: die antwoorden zijn best wel fijn:

Samen thuis

1. Samen met jou op de bank liggen en een filmpje te kijken

Doordeweeks hoeft het niet zo bombastisch. Soms kan thuiskomen en alleen op de bank hangen al heel fijn zijn. Als jij in onze armen ligt is onze avond goed. Telefoons aan de kant, een hand op je billen en af en toe een kusje. Één voorwaarde: geen romantische chickflick a.u.b.

2. Samen koken en romantisch dineren

Ook al kost het vaak wat werk om te koken en kan het stress opleveren (Ja, hallo! Timen dat alles tegelijk klaar is, is best moeilijk), het is heerlijk om te doen. Samen alles snijden, bereiden en daarna heerlijk opeten onder het genot van een goed glas wijn of een ijskoud biertje. Kaarsje aan en klaar. De liefde van de man gaat door de maag, ontspanning ook.

3. Tussen de lakens

We vallen niet voor niets het liefst daarna in slaap…

4. Langzaam ontwaken met een ontbijtje op bed

Als we de volgende ochtend wakker worden, dan ontwaken we het liefst langzaam. Als we dan onze ogen openen, zou het heel fijn zijn als jij op het bed zit met een ontbijtje voor ons samen. Om daarna nog even in bed te blijven liggen. Die kruimels ruimen we later wel op.

5. Een massage krijgen

Tsja, dit is minder ontspannend voor jou natuurlijk, maar jij wil weten hoe wij écht ontspannen. En dat is door een massage. Rustig muziekje op de achtergrond, kaarsje aan, massageolie erbij en hoppa ultiem chillen. We geven heus de massage terug. Een andere keer.

6. Samen in bad

We hebben niet veel geduld. En het hoeft geen uren te duren, maar een beetje kliederen met zeepsop op een koude winteravond kan best wel relaxt zijn. Het warme water maakt ons sowieso een beetje rozig.

Samen buiten

7. Op vakantie

Natuurlijk met stip op één: een chille vakantie samen met jou. Heerlijk. Het liefst minimaal twee weken vrij weinig uitvoeren, lekker eten, samen zwemmen, uitslapen, op het strand liggen, ijskoude drankjes drinken en af en toe iets bezoeken. Puur op ons gemak.

8. Naar de sauna

Niet iedere man houdt ervan, maar voor degene die geen problemen hebben met naakt zijn is dit heel relaxt. Iedere keer als je naar de sauna gaat ontspan je helemaal. Je ligt een beetje naar het plafond te staren of je bekijkt de binnenkant van je ogen. Helemaal prima. Dat koude dompelbadje daarna is wel een klein stressmoment, maar dat is gezond zullen we maar zeggen.

9. Naar het strand

Bij mooi weer is een dagje strand ook ultiem relaxt. Ook al is het water in Nederland niet azuurblauw, chillen kun je er perfect. En bij koud weer is een beetje uitwaaien ook heel fijn. Boekje mee en relax. Hetzelfde geldt trouwens ook voor het park of het bos.

#NoSpang

Twee mannen die pas écht goed weten wat relaxen is, zijn Stepherd en Skinto. In samenwerking met Fernandes trekken ze deze zomer het land door om te laten zien hoe chillen nou echt in zijn werk gaat. Stress is niet nodig, genieten van het leven des te meer. Alles onder de noemer #NoSpang.

Via Youtube kun je deze heerlijke mannen de komende tijd volgen. In een aantal afleveringen laten ze jou zien wat het betekent om écht relaxed te leven, want we mogen namelijk allemaal best wel een beetje meer relaxen. Niet alleen samen met onze lover, maar ook met vrienden of gewoon lekker alleen.

Merk jij aan jezelf dat je net iets te vaak stress hebt? Laat je inspireren door dit Mannendossier, maar vooral ook door hoe deze twee heren leven volgens het No Spang-principe:

Voor meer informatie check de Facebookpagina en chill ze!

Reageer op artikel:
Mannendossier: 9 x hoe hij het liefst met jou chillt
Sluiten