Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 21 nov 2016

Mannendossier: 6 redenen waarom hij zo graag met jou een avondje op de bank hangt

Een avondje bankhangen saai? Nee hoor. Het blijkt namelijk dat mannen ontzettend graag hun avond spenderen met hun bloedmooie dame aan hun zij. Ze vertellen in het Mannendossier van deze week waarom.

1. Omdat we jou gewoon graag bij ons hebben

Heel dicht tegen ons aan, in onze buurt. Je aanwezigheid is al genoeg voor een heerlijke avond. Veel leuker dan alleen zijn, veel lekkerder dan met vrienden, en veel chiller dan ergens heen te gaan. Hallo bank, hallo gorgeous. Wil jij met me hangen?

2. Een avond bankhangen betekent ultiem veel aandacht

Als we jullie vrouwen mee op date nemen ergens naartoe is er altijd genoeg voor jullie om te bekijken. Jullie zijn snel afgeleid. De lekkere barman, de hakken van dat meisje dat net binnen komt lopen, één of andere hippe tas die je spot in de etalage. Als we met jullie op de bank zitten gaat alle aandacht naar ons. En oké, misschien geeft de film iets afleiding maar dat is prima tussendoor.

3. Urenlang kroelen

Je zit tegen ons aan of ligt op onze schoot. Zo dichtbij dat je ons wel de hele avond aan moét raken. Ja hallo, wij houden ook van gekriebel op ons rug, of een massage tussendoor. Die geef je niet in een restaurant of bar. Maar thuis wel. Tada. Ik heb nog een beetje last van m’n nek baby..

4. We kunnen je gewoon mee naar bed nemen als we dat willen

Gordijnen dicht en we kunnen urenlang met je spelen thuis. Fijn hè? Als we je een hele avond mee uit nemen wordt ons geduld soms flink op de proef gesteld. Daar sta je dan, de hele avond op je hakken waardoor je billen prachtig uitkomen, je ziet er super lekker uit, maar aanraken? Dat kan niet echt. Niemand zit immers te wachten op een stel dat elkaar de hele avond zit af te lebberen. Dus normaal is het uitzitten geblazen, maar thuis kan alles. Op ieder moment. En overal. Score.

5. Praten is niet nodig

Gewoon liggen en een filmpje of serie aanzetten is al genoeg omdat we bij elkaar zijn. Met vrienden zitten we de hele avond te ouwehoeren. Super gezellig, en altijd helemaal top om een avondje bier te drinken en k*t te roepen, maar het is ook wel is prima om gewoon languit te hangen en niks te hoeven doen.

6. Omdat we (stiekem) aan je kunnen snuffelen

Je ruikt altijd zo ontzettend lekker.. En dan is het erg fijn om dat ten eerste te kunnen ruiken zonder dat je een meter verderop aan tafel zit, en ten tweede continu de mogelijkheid te hebben ons neus in je nek te kunnen stoppen. Snuf.

Reageer op artikel:
Mannendossier: 6 redenen waarom hij zo graag met jou een avondje op de bank hangt
Sluiten