Renée
Renée Love & Seks 19 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: waarom het hem echt niet uitmaakt als jij je benen niet hebt geschoren

Zeker in het begin doe je onwijs je best voor je nieuwe lover. Je kiest je mooiste lingeriesetjes uit en geen haar op je hoofd (ha) die eraan denkt om benen scheren over te slaan. Maar wist je al dat het mannen echt niet veel uitmaakt of je stoppels hebt of niet? De mannen van het Mannendossier vertellen hoe het zit.

Het maakt de gemiddelde man namelijk helemaal niet uit of jij die dag van benen scheren je prioriteit hebt gemaakt of niet. Ze vertellen je in dit artikel waarom.

Waarom je benen scheren voor hem niet zo belangrijk is

Lekker hoor, je gladde benen tegen hem aan. Maar voor mannen maakt het een stuk minder uit dan voor jou en daar vertellen onze mannen je uitgebreid over:

1. In the heat of the moment is hij met andere dingen bezig

Als je lover eenmaal bij je in bed ligt is hij met heel andere dingen bezig dan met de vraag of je benen glad zijn of niet. Sterker nog, in the heat of the moment denkt hij maar aan één ding: jou. En seks, natuurlijk.

2. De stoppels vallen hem niet op

Hij raakt je benen aan omdat hij om je geeft, niet omdat hij een politieman is die wil bepalen of benen scheren vandaag wel op je to do-lijst stond. De stoppels op je benen vallen hem namelijk echt niet op. Voel je dus vooral niet verplicht om iedere keer je benen gladder dan glad te krijgen.

3. Het laat zien dat je je niet beter wil voordoen dan je bent

Als jij een keer je benen niet hebt geschoren betekent het niet dat je niet verzorgd bent. Bij hem hoef je je niet beter voor te doen dan je bent en als dat betekent dat je niet iedere dag je benen scheert, dan is dat zo.

4. Het is een klein detail, terwijl hij kijkt naar een groter geheel

Je hoeft je geen zorgen te maken. Mannen knappen echt niet op je af als je benen niet glad zijn. Dit is zo’n klein detail dat ze er eigenlijk niet eens opletten. Ze kijken eerder naar hoe je bent als persoon en wat je uitstraalt. Je beenharen zijn voor hem niet belangrijk.

Mannendossier: Dit is waarom hij ineens niets meer laat horen

Reageer op artikel:
Mannendossier: waarom het hem echt niet uitmaakt als jij je benen niet hebt geschoren
Sluiten