Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 1 aug 2016

Mannendossier: boyish dingen die hij verschrikkelijk leuk aan je vindt

In het Mannendossier van deze week ondervroegen we de mannen wat ze nou écht van onze ietwat jongensachtige trekjes vinden. Want is het nou waar dat we ons altijd als een nette dame moeten gedragen om aantrekkelijk gevonden te worden? Niets wat van dat is waar, aldus de mannen:

Als je soms one of the guys bent

Voor ons mannen zijn onze vrienden enorm belangrijk. We delen met hen namelijk dezelfde hobby’s en we kunnen, ja het is echt waar, lullen over oppervlakkige mannendingen. Dat houden we ook graag zo, want soms willen we als mannen onder elkaar zijn. Maar we vinden het wél heel aantrekkelijk als jij je op je gemak voelt bij onze vrienden en je niet als een stil muisje bij het andere geslacht gedraagt. Praat daarom ook gerust mee over álles wat wij bespreken want we zijn stiekem net zo geïnteresseerd in de vrouwenmening over dingen als jij en je vriendinnen over onze mening.

Als je een biertje drinkt met ons

Dat het lomp is als vrouwen bier drinken is enorm achterhaald als je het ons vraagt. We vinden het juist te gek als een chick met ons een speciaal biertje wil drinken en zelfs haar favoriet heeft (Is het misschien het speciaalbiertje ´Mannenliefde´?). We zullen misschien niét snel op een date vragen of je ook een biertje wilt, maar bestel er gerust wel één want dan zijn we positief verrast. En een bierkusje vinden wij ook heus heel fijn.

Als je ons vertelt waar het op staat

Meisjes denken soms dat wij mannen vinden dat jullie altijd maar zeuren op ons. Dat is soms ook wel zo, maar dat vinden we vooral als jullie om de feiten heen draaien. We vinden het daarom heel fijn als je ons gewoon vertelt waar het opstaat, ook al kan dit een beetje hard overkomen. Dit zijn we namelijk wel gewend en daar zijn wij niet voor niets mannen voor. En dan mag jij best een beetje die mannelijkheid laten zien en je ‘mannetje’ staat.

Als je een stoere sport beoefent

We vinden het ongelofelijk sexy als jij een sport beoefent die wij zelfs (wat we nooit zullen toegeven overigens) een zelfs spannend vinden. Kickboxen, motorrijden of zelfs voetbal. We vinden het een beetje intimiderend af en toe en zijn soms bang dat je er beter in bent dan wij zijn, maar dat maakt het tegelijkertijd juist zo sexy.

Als je net zoveel kan eten als dat wij doen (of meer)

Jullie vrouwen denken soms dat wij willen dat jullie alleen maar kleine vrouwelijke hapjes eten. Maar wij vinden het juist ge-wel-dig als jullie net zoveel kunnen eten als wij dat doen. Het is namelijk reuze gezellig en het geeft aan dat je niet alleen maar met je uiterlijk bezig bent. Schroom niet om ook een biefstuk met friet te bestellen als wij dat ook doen. We love meat eating girls.

Twijfels of die leukerd je écht ziet zitten? Vanaf nu weet je het zeker:
Mannendossier: 8 tekenen dat hij jou wil en alleen jou wil

Reageer op artikel:
Mannendossier: boyish dingen die hij verschrikkelijk leuk aan je vindt
Sluiten